کد خبر:۱۰۲۹۸۳۱

رشد۲۴ درصدی مراجعه کنندگان تهرانی به مراکز اهدای خون

در ۵ ماه ابتدایی سال میزان مراجعه شهروندان تهرانی به مراکز اهدای خون نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته با رشد ۲۴ درصدی روبرو بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  ۲۰۷ هزار و ۶۱۱ شهروند تهرانی در پنج ماه اول سال ۱۴۰۱ به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که نسبت به وضعیت مشابه زمانی در سال گذشته، بیش از ۲۴ درصد افزایش داشته است.

با تلاش‌های صورت گرفته که همراه با افزایش تعداد و ساعات فعالیت مراکز اهدای خون در سطح پایتخت بود، از آغاز نوروز تا پایان مرداد ۱۴۰۱ و در آمار‌های ثبت شده مراکز ثابت و تیم‌های سیار اهدای خون، ۱۶۴ هزار و ٩٤٧نفر از میان مراجعه کنندگان نوعدوست توانستند نام خود را به عنوان اهداکنندگان خون ثبت کنند که آمار‌های اهدای خون در پنج ماه اول سال نسبت به وضعیت مشابه در سال ۱۴۰۰، با رشد بیش از ۲۱ درصد همراه بوده است.

بررسی آمار‌های مقایسه‌ای با پنج ماه اول سال گذشته و به تفکیک گروه‌های مختلف نشان می‌دهد که اهداکنندگان مستمر با ۱۶ درصد افزایش، اهداکنندگان با سابقه با ۲۷ درصد افزایش و اهداکنندگان بار اول با ۳۰ درصد افزایش در نجات جان بیماران، یاری رسان بودند.

۵ هزار و ۷۳۰ بانوی مهربان تهرانی نیز در بازه زمانی نوروز تا مرداد ۱۴۰۱، به صف اهداکنندگان خون پیوستند و آمار‌ها نشان می‌دهد نسبت به وضعیت مشابه زمانی سال قبل، شاهد رشد ۵ و نیم درصدی بوده ایم که انتظار‌ها همچنان از زنان و دختران که طلایه دار کار‌های خیرخواهانه هستند، بیش از این است و امیدواریم در ادامه سال با افزایش حضور بانوان در مراکز اهدای خون روبرو شویم؛ بنابراین گزارش و در طول پنج ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، ۳ هزار و ۴۳۰ واحد پلاکت برای نجات جان بیماران اهدا شده است که به دلیل عمر کوتاه نگهداشت پلاکت و نیاز روزانه بیمارانی همچون سرطانی‌ها به این فرآورده خونی، مشارکت بیشتر مردم برای اهدای پلاکت می‌تواند زندگی بخش این گروه از بیماران باشد.

به دلیل نیاز روزانه بیماران و بیش از ۱۶۰ بیمارستان و مرکز درمانی در استان تهران، اهدای خون یک مسئله ضروری و حیاتی است و حضور مستمر اهداکنندگان خون می‌تواند پشتوانه‌ای خوب برای تامین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیماران باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار