کد خبر:۱۰۳۲۰۹۶

تدوین سند تحول راهبردی دانشگاه بجنورد افق ۱۴۰۶-۱۴۰۲ آغاز شد

مراحل تدوین سند تحول راهبردی دانشگاه بجنورد افق ۱۴۰۶-۱۴۰۲" با توجه به نزدیک شدن به پایان افق سند راهبردی اول دانشگاه در سال ۱۴۰۱، آغاز شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دانشگاه بجنورد به عنوان دانشگاه جامع و معین خراسان شمالی، ضمن توجه به اسناد بالادستی ملی و منطقه‌ای و همچنین تعمیق بیشتر و به‌روز کردن مستمر فرایندها، روش‌ها و سیاست‌های مرتبط با ماموریت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه و فرهنگی خود و با اتخاذ تدابیر اصولی و واقع‌بینانه مبتنی بر امکانات، استعداد‌ها و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل، در مسیر تحول راهبردی گام نهاده است. در این راستا با نزدیک شدن به پایان افق سند راهبردی اول دانشگاه در سال ۱۴۰۱، مراحل تدوین دومین سند راهبردی دانشگاه تحت عنوان "سند تحول راهبردی دانشگاه بجنورد افق ۱۴۰۶-۱۴۰۲" آغاز شده است.

گروه تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه با همکاری مجری طرح سند تحول راهبردی دانشگاه بجنورد، اکبر شریعت نیا، دکترای مدیریت با گرایش سیاست‌گذاری عمومی، با هدف اجرایی و کاربردی کردن سند پیش‌رو، به بررسی متدولوژی‌های مختلف تدوین و اجرای اسناد راهبردی سایر دانشگاه‌ها، چالش‌ها و مشکلات سند راهبردی فعلی دانشگاه بجنورد و بررسی اسناد بالادستی و ماموریت‌های ابلاغی به دانشگاه‌ها از سوی وزارت عتف و سایر نهاد‌های بالادستی پرداخته است.

این گروه پس از بررسی اسناد فوق‌الذکر و عارضه‌یابی سند فعلی دانشگاه، اقدام به تدوین یک متدولوژی یکپارچه با قابلیت پوشش چالش‌های اسناد راهبردی موجود کرده است. این متدولوژی در جلسات مختلف در داخل دانشگاه و مراکز مطالعات راهبردی دانشگاه‌های پیشرو کشور همچون دانشگاه تربیت‌مدرس، دانشگاه صنعتی‌شریف، دانشگاه امیرکبیر ارائه شد و تجربیات دانشگاه‌های مذکور برای ارتقا و پیاده‌سازی متدولوژی فوق در فاز‌های مختلف مورد توجه قرار گرفت.

گفتنی است، تدوین سند تحول راهبردی دانشگاه بجنورد در ۲ فاز ۱- بررسی مطالعاتی و ۲- پیاده‌سازی راهبرد‌ها تا پایان سال جاری محقق خواهد شد. گام‌های اجرایی این طرح با همکاری فعال حوزه‌های مختلف دانشگاه از نیمه دوم شهریورماه سال جاری، آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار