کد خبر:۱۰۳۴۳۴۶

ادای دین «ضدقهرمان» به جوایز غربی / التماس اصغر فرهادی برای دخالت بیگانگان در کشور!

اصغر فرهادی، خیلی زود جواب تشکر جوایز جشنواره‌های غربی را داد و به بیگانگان التماس کرد تا در امور داخلی کشور ما دخالت کنند!

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، باز هم ننگ بیگانه‌پرستی بر پیشانی شبه‌روشنفکر وابسته خورد. اصغر فرهادی که در بزنگاه‌های مختلف، تلاش می‌کرده طوری رفتار کند تا توجه دست‌اندرکاران جشنواره‌های غربی را به خودش جلب کند، این بار هم از فرصت اغتشاشات بهره برده تا هم به جوایز دریافت کرده‌اش ادای دین کند و هم باز هم به مدیران این‌گونه جشنواره‌ها پیام داده که فراموش نشود. وی این بار پا را از خوش رفتاری برای عوامل سلطه جهانی فراتر گذاشته و با انتشار ویدیویی التماس کرده تا غربی‌ها در امور ایران دخالت کنند.

گفتنی است، اصغر فرهادی طی سال‌های اخیر اغلب آثارش را با بودجه و نهاد‌های ضدایرانی تولید کرده و درخواست وی از عوامل بیگانه برای ایجاد آشوب و تخریب در ایران، چندان دور از ذهن به نظر نمی‌رسد. به ویژه اینکه وی در سال‌های اخیر، مسیر رو به افول را طی می‌کند و شکست اخیر فیلمش در ایران و برخورد سرد مردم و منتقدان با اثر اخیرش یعنی قهرمان، او را نگران کرده و به همین دلیل هم سطح خود را از یک هنرمند به یک آلت دست دخالت بیگانه پایین آورده تا باز هم جایزه بگیرد!

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار