به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فائضه غفار حدادی نویسنده جوان و خوش ذوق انقلابی نهمین کتابش را در قالب یک رمان نوشته که به زودی روی پیشخوان کتابفروشیها جای میگیرد. وی در کارنامه نویسندگیاش پنج کتاب با موضوع دفاع مقدس، دو سفرنامه و یک روزنوشت درباره کرونا دارد؛ ولی این بار قالب رمان را در خدمت قوت قلم و تواناییاش در انتخاب سوژههای خوب درآورده است. رمانی که حول یک هسته جذاب و مستند شکل گرفته و پر و بال مییابد.
کتاب «شبیه» زندگی یک زوج دانشجوی ایرانی است که در شهر «نیس» فرانسه زندگی میکنند و دوست دارند فرزند زمانه خودشان باشند. اما به ناگاه اتفاقی مهیب رخ میدهد که نظر همه مردم شهر نسبت به آنها تغییر میکند.
این کتاب خوانندهاش را از خلیج فرشتگان نیس برمی دارد و با خودش به جاهای مختلف میبرد. به بیداری عربستان، به بستنی فروشیهای تجریش، به بندرلاذقیه سوریه و حتی به آینده و عصر پس از ظهور.
سوژه بکر رمان و جسارت نویسنده در به تصویر کشیدن مکانها و زمانهای متفاوت و استفاده از شخصیتهای فرعی عجیب مانند پیامبر و حاج قاسم از عواملی است که به نظرمی رسد بتواند مخاطبان زیادی را برای این کتاب دست و پا کند. باید نشست و دید.
در یادداشتی در مورد این کتاب نوشته شدهاست: «در هفتهای که بین آغاز امامت امام زمان بود و تولد پیامبر در روزهایی که جوانهای کشورم بیش از هر چیز به هویت و الگو احتیاج داشتند؛ و فقط کسی که این کتاب را خوانده باشد ربط مناسبت ایام را با اتفاق زمان چاپش خواهد دانست.»