به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شاملو، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی و فعال اجتماعی حوزه زنان در ابتدای این برنامه گفت: یکی از عمدهترین موتورهای حرکت جامعه اسلامی زنان بودند البته این بحث مربوط به دورههای اخیر نیست. حتی در نهضتهای گذشته هم بررسی کنید، شما رنگ و بو و درواقع عملکرد زنان را بهصورت خیلی برجسته میتوانید ببینید.
در بخش دیگری از این برنامه، عفت ناظمی، از زنان مبارز انقلاب اسلامی در مشهد و امدادگر دفاع مقدس نیز بیان کرد: خانم حسینیان در عین اینکه کیان خانواده را حفظ میکردند، دنبال سازندگی هم بودند؛ انقلاب که پیروز شد، ننشستند و بگویند دیگر اسارتمان تمام شد؛ به روستاهایی که کارکردن در آنجا سخت بود، رفتند. منافقین در روستاها لانه کرده بودند، ولی ایشان با شناختی که داشتند، اقداماتشان را خنثی میکردند. ما واقعاً در جهان دنبال چه میگردیم؟ دنبال فمینیستها میگردیم؟ دنبال کدام زن میگردیم؟ چنین زنی چگونه میتواند پیدا شود که لحظهبهلحظه زندگیاش را فدای اسلام و انقلاب کند؟ تمام این مسائل ریشه در تدین ایشان دارد.
مرضیه ذاکری، نویسنده کتاب «خانهدار مبارز» هم گفت: این کتاب، روایتی از مبارزات زنانه و نقش زنان در جریان مبارزات انقلاب اسلامی است؛ ما به این روایتها نیاز داریم. در دورانی که به تعبیر رهبر بزرگوارمان، جنگ روایتها در جریان است و اگر ما روایت نکنیم، برای ما روایت خواهند کرد. خوب است که به تاریخ بازگردیم و پای صحبت زنانی مانند خانم حسینیان بنشینیم که اهل مبارزه بودند.
زهرا احسنمقدم، محقق این کتاب هم تصریح کرد: خیلی به وجود افرادی مانند ایشان نیاز داریم تا گذشته، برای مردم ما بازگو شود، برای کسانی که الان هستند و خبر ندارند، خیلی خوب است که این اتفاقات گفته و منعکس شود تا بدانند چه حوادثی افتاده است؛ خوشحالم که بالاخره بعد از چندین سال، کتاب به چاپ رسید، توصیه میکنم هرکسی چه جوان و چه نوجوان حتماً کتاب را بخواند.