کد خبر:۱۰۴۰۶۸۳

کتاب «برسد به دست حاج قاسم» راهی بازار نشر شد

کتاب «برسد به دست حاج قاسم» مجموعه نامه‌های نوجوانان و جوانان به شهید حاج قاسم سلیمانی است که به‌تازگی با همکاری انتشارات روایت فتح و مکتب حاج قاسم راهی بازار نشر شده است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این‌کتاب نتیجه مسابقه دانش‌آموزی «نامه‌ای به حاج قاسم» است که دی‌ماه سال ۱۳۹۸ با همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در سراسر کشور برگزار شد. در زمان برگزاری این مسابقه بیش از دوهزار نامه از ۳۰ استان و ۹۰ شهر و روستا به دبیرخانه ارسال شد که طی دو مرحله داوری توسط نویسندگان مطرح کشوری از جمله آقایان: مرتضی سرهنگی، مهدی قزلی، یحیی نیازی، مجید سانکهن، امیر اسماعیلی و خانم‌ها راضیه تجار، زینب پاشاپور و یاس حسینیه تعداد ۱۱۰ نامه انتخاب و ۲۹ نامه شایسته قدردانی تشخیص داده شد که در قالب کتاب «برسد به دست حاج قاسم» منتشر شد.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار