به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نود و ششمین جلسه خود، گزارشی از مشکلات شهرک مسلمین در محدوده منطقه ۱۸ دریافت کردند.
سید جعفر شربیانی عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص این گزارش اظهار داشت: این محله در گذشته در بافت وجود نداشته، اما در دوره سوم شورا بخشی از آن وارد بافت شده و ۱۳۱ پلاک فریز شد.
وی با بیان اینکه طرحی تهیه شده بود که محله را در سه محدوده تعریف میکرد، گفت: بر این اساس ۹۲ پلاک ثبتی در محدوده اول واقع شده بود که ۹۰ درصد از پلاکها فرسوده بود و ۷۰ درصد آن، یک طبقه بودند.
شربیانی، ارتقاء کیفیت محیطی در سطح محله و نظارت بر ساخت و ساز با رعایت مقررات شهرسازی و کنترل ضوابط فنی را از دغدغهها در این منطقه، عنوان کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برخی مشکلات در این منطقه و محله مسلمین ۴۰ سال انباشته شده بود، گفت: امیدواریم بتوانیم با همکاری ها، دیگر مشکلات مردم را نیز برطرف کنیم.
همچنین محمد جواد خسروی شهردار منطقه ۱۸ تهران اعلام کرد که با جدیت مشکلات این شهرک پیگیری شد تا پس از ۴۰ سال بخش زیادی از مشکلات برطرف شده است.
وی تاکید کرد که با پیگیری کمیسیون معماری و شهرسازی مشکلات ۲۵ ساله موجود در ۴۹ هکتار و بیش از ۴۸۰ پلاک در محله خرمن کوب در مجاورت آزادگان، رفع شده است.
خسروی با بیان اینکه تلاش ما این بود که اقدامات ماندگاری انجام دهیم و در این راستا سرمایه گذاری در منطقه و حفظ بیت المال انجام شد، گفت: در این منطقه ۲ چالش حریم شهر تهران و شن چالهها را داریم.
شهردار منطقه ۱۸ ادامه داد: حریم شهر تهران متولی ندارد و در داخل حریم میجنگیم.
وی با اشاره به چالش شن چالهها و تلاش برای رفع آن، اظهار داشت: این موضوع یکی از چالشهای جدی شهر تهران بوده و امیدواریم بتوانیم در منطقه ۱۸ این مشکل را رفع کنیم.
وی با تأکید بر اینکه منطقه ۱۸ یکی از مناطقی است که بیشترین سهم از اعتبارات شهرداری را دارد، یادآور شد: با وجود مشکلات، جذب ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای منطقه امکان پذیر نیست.
وی افزود: باید ماهیانه ۴۰ میلیارد تومان در منطقه هزینه شود و ۲۰ میلیارد تومان جذب نقدینگی انجام شود.
خسروی در پاسخ به مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران که از وی خواست درباره ساخت و سازهای غیر مجاز گزارشی ارایه کند، گفت: امروز تخریب یک ساختمان ۶ طبقه در منطقه ۱۸ که اسکلت آن در عرض ۴۸ ساعت ایجاد شد، با همکاری فاجا انجام میشود.
وی با بیان اینکه باندهای مخوف ساخت و ساز غیر مجاز در این منطقه فعال هستند، گفت: متاسفانه این باند به گونهای عمل میکنند که حتی منزل مسکونی راننده جرثقیل که در امر تخریب با شهرداری همکاری دارد را پیدا کرده و ایشان را تهدید کرده اند.
وی گفت: همچنین از زمان حضور در شهرداری تا کنون ۱۲ ویلایی که به شکل غیر مجاز ساخته شده بودند، را تخریب کردیم که این موضوع بی سابقه بود.
خسروی همچنین از بومی شدن کارکنان شهرداری مناطق انتقاد کرد و گفت: بومی شدن و ماندگار شدن کارکنان در مناطق از جمله منطقه جرم خیزی مانند منطقه ۱۸ خطرناک است.
نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز از تلاشهای شهرداری منطقه ۱۸ در بوستان بانوان تقدیر کرد.