کد خبر:۱۰۳۶۴۴۲
با تجمع اساتید، دانشجویان و کارکنان؛

هتاکی‌های اخیر در دانشگاه امیرکبیر محکوم شد

هتاکی‌های اخیر در دانشگاه امیرکبیر با تجمع جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه محکوم شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه امیرکبیر با تجمع در صحن این دانشگاه کشف حجاب و هتاکی‌های صورت به ساحت دانشگاه گرفته از سوی برخی از دانشجویان سوء استفاده گر در تجمع روز گذشته را محکوم کردند.


هنجارشکنی‌های اخیر در دانشگاه امیر کبیر محکوم شد
در این تجمع اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه امیرکبیر با سر دادن شعار‌های الله اکبر، آرامش، بصیرت، جانم فدای ایران، استقلال، آزادی جمهوری اسلامی، حزب فقط حزب علی رهبر فقط سید علی، درود بر شهیدان جانم فدای ایران،‌ای در رگانم خون وطن جانم وطن جانم وطن، آزادی اندیشه با حرج و مرج نمی‌شه خشم و انزجار خود را هنجارشکنی اخیر از سوی برخی از دانشجویان این دانشگاه را محکوم کردند.


هنجارشکنی‌های اخیر در دانشگاه امیر کبیر محکوم شد
گفتنی است؛ در تجمعی که روز گذشته در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد تعدادی از دانشجویان از سوی مدعیان آزادی در این دانشگاه مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و مصدوم شدند. همچنین تعدادی از دانشجویان این دانشگاه با برداشتن روسری خود کشف حجاب کردند.

هنجارشکنی‌های اخیر در دانشگاه امیر کبیر محکوم شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار