کد خبر:۱۰۳۷۴۲۷
دانشگاه خواجه نصیر اعلام کرد

استفاده از ظرفیت‌های کمیته انضباطی در صورت تداوم رفتار‌های خارج از عرف دانشجویان

دانشگاه خواجه نصیر اعلام کرد: در صورت تداوم رفتار‌های خارج از ادب و اخلاق دانشجویان، علیرغم میل باطنی از ظرفیت‌های قانونی کمیته انضباطی دانشگاه استفاده خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در اطلاعیه‌ای خطاب به دانشجویان تاکید کرد؛ با توجه به گذشت بیش از چهار هفته از آغاز نیمسال تحصیلی جدید، ضمن احترام به نظرات عموم دانشجویان، به اطلاع می‌رساند مدیریت دانشگاه در رعایت مقررات آموزشی و پژوهشی دانشگاه مسئولیت سنگینی برعهده دارد و فارغ از هرگونه جهت گیری موظف به حفظ شئون آموزشی، پژوهشی و حقوق عموم دانشجویان است.

لذا، موکداً ضمن تذکر به دانشجویانی که به هر نحو موجب اخلال در امور جاری دانشگاه می‌شوند و یا در موارد معدود برخورد‌هایی خارج از چهارچوب اخلاق و ادب در توقف فعالیت‌های جاری دانشگاه داشته‌اند، یادآوری می‌کند در صورت تداوم این رفتار‌ها علیرغم میل باطنی از ظرفیت‌های قانونی کمیته انضباطی دانشگاه استفاده خواهد شد.

بدون تردید دانشگاه، از برگزاری برنامه‌های مختلف ذیل مقررات دانشگاه کاملا استقبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار