آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۰۲۲
استاندار مازنداران:

بانک‌ها برای تسهیلات مسکن برنامه‌ریزی اصولی انجام دهند

استاندار مازندران گفت: بانک‌ها باید با برنامه‌ریزی اصولی در مسیر اعطای تسهیلات مسکن حرکت کنند.

بانک‌ها برای تسهیلات مسکن برنامه ریزی اصولی انجام دهند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمحمود حسینی‌پوراستاندار مازندران در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های مازندران در سالن جلسات استانداری گفت: حدود ۱۶ هزار نفر در استان در صف دریافت تسهیلات نهضت ملی مسکن هستند اما برخی بانک های عامل با وجود گذشت هفت ما از سال جاری ساز و کاری برای اعطای این تسهیلات مصوب ندارند.
وی خاطر نشان کرد: رویه کنونی در اعطای تسهیلات مسکن در استان به هیچ عنوان رضایت بخش نیست و نمی پذیریم که تاخیر در پرداخت ها باعث گلایه مردم شود.
حسینی پور با بیان این که یکی از مشکلات اساسی جوانان مازندرانی مسکن است، ادامه داد: تمامی مدیران اجرایی و بانک ها استان برای گره‌گشایی از مشکلات مردم بکوشند.
وی اضافه کرد: بانک‌ها نقش موثری در توسعه اقتصادی مازندران دارند و باید تلاش شود که جایگاه ویژه بانک های دولتی و خصوصی در رونق کسب و کار برجسته تر شود.
استاندار مازندران تصریح کرد: توقع داشتم که در جلسه شورای هماهنگی بانک ها مدیران بانکی فعال تر باشند و راهکارهای مختلفی برای توسعه استان ارائه دهند که این رویه مهم تاکنون محقق نشده است.
بطرح نهضت ملی مسکن را دولت سیزدهم برای خانه دار کردن مردم ارائه کرد که قرار است در چارچوب آن سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته و تحویل متقاضیان شود. سهم مازندران از این طرح سالانه ۳۸ هزار و در مجموع ۱۵۲ هزار خانه است.   


طبق مقررات نهضت ملی مسکن، متقاضیان با داشتن پنج شرط تاهل، سرپرست خانوار بودن و مردان مجرد ۲۳ سال به بالا، حداقل سابقه پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا، نداشتن مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، می‌توانستند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.


بر اساس این قانون، زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن، معلولان جسمی و حرکتی با ۲۰ سال سن می‌توانند در قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) مشارکت داشته باشند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار