آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۱۵۵۳
در برنامه تهران ۲۰ مطرح شد

کاهش ۲ تا ۵ درجه‌ای هوا در استان تهران

طی این هفته در اغلب نقاط کشور ورود سامانه بارشی داریم که در تهران خیلی موثر نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ ضیائیان، رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور شب گذشته ۱۵ آبان در تماسی تلفنی به تهران ۲۰ شبکه پنج سیما گفت: طی این هفته در اغلب نقاط کشور ورود سامانه بارشی داریم که در تهران خیلی موثر نیست.

ضیائیان افزود: طی دو روز آینده در شرق استان اردبیل، سواحل شمالی دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی شاهد بارندگی خواهیم بود. این بارش‌ها در استان‌های گیلان و غرب مازندران زیاد و در دیگر نقاط خفیف خواهد بود. رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: در ارتفاعات اردبیل، آذربایجان غربی و ارتفاعات شمال شرقی کشور بارش‌ها می‌تواند همراه با برف باشد. برای استان تهران و سایر شهر‌های کشور در روز‌های آینده کاهش دمای ۲ تا ۵ درجه را شاهد خواهیم بود.

وی گفت: در ارتفاعات استان تهران برای روز‌های سه شنبه و چهارشنبه بارش‌ها احتمالا همراه با برف خواهد بود. همچنین این سامانه بارشی در ارتفاعات البرز با برف همراه است.

ضیائیان درباره چگونگی صدور هشدار زرد از سمت هواشناسی گفت: صدور هشدار زرد، دو دلیل دارد. در بعضی مواقع به ویژه در فصول پاییز و زمستان این هشدار برای پدیده‌هایی است که مخاطراتشان کم است، ولی اتفاق می‌افتند و ممکن است برای برخی از مشاغل مشکل‌آفرین باشد. مثلا کاهش دما برای کشاورزان و گلخانه داران مشکل‌ساز است و در عین حال شاید برای عموم مردم مشکلی ایجاد نکند.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: بنابراین هشدار زرد در دو شرایط صادر می‌شود؛ زمانی که اثرات جوی کم است یا وقتی که احتمال وقوع آن اتفاق پیش‌بینی شده کم بوده و اگر رخ بدهد آسیب زیادی به همراه دارد.

وی در پایان گفت: طی این هفته احتمال بارش جدی را برای تهران نداریم و ممکن است بارش پراکنده در ارتفاعات تهران را شاهد باشیم.

گفتنی است که برنامه تهران ۲۰ کاری از شبکه پنج سیما بوده که به تهیه کنندگی مجتبی احمدی و اجرای علی مروی از شنبه تا چهارشنبه به صورت زنده پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار