آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۳۶۹

پانزدهمین دوره آموزشی مراکز رشد علم و فناوری کشور برگزار شد

پانزدهمین دوره آموزشی مراکز رشد علم و فناوری کشور ویژه مدیران و کارشناسان این مراکز، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین دوره آموزشی مراکز رشد علم و فناوری کشور ویژه مدیران و کارشناسان این مراکز، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم برگزار شد. 

در این همایش دو روزه، مدیران مراکز رشد علم و فناوری سراسر کشور در پنل‌های آموزشی به منظور ارتقای توان تخصصی‌شان شرکت می‌کنند.

طرح ارتقای خدمات مراکز رشد گامی است در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات مراکز رشد فناوری کشور که به طور مشترک توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود.

هدف اصلی این طرح بهبود ارائه سرویس‌های مراکز رشد به منظور توسعه کارآفرینی و نیل به اقتصاد دانایی‌محور و ایجاد اشتغال پایدار و ثروت است.

مراکز رشد به عنوان سازمان‌های پیشگام در امر توسعه و ترویج کارآفرینی و نیز تسهیل و تسریع در راه‌اندازی کسب و کار‌های کوچک در سطح پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، موسسات و دیگر نهاد‌ها در گستره ملی و منطقه‌ای نقش موثر و شایانی را ایفا می‌کنند و برگزاری این دوره نیز در راستای تقویت و توانمندسازی هر چه بیشتر این مراکز است.

در این دوره آموزشی گام‌های عملی در جهت آشنایی مدیران و کارشناسان مراکز رشد کشور با منابع و فرایند جذب و پذیرش، حمایت و هدایت واحد‌های و هسته‌های فناور در دوره رشد مقدماتی و رشد، خدمات پشتیبانی و توانمندسازی و خدمات طرح‌های پژوهشی و ارزیابی عملی مراکز رشد در نظر گرفته شده است.

در پایان دوره دو روزه پانزدهمین دوره آموزشی مراکز رشد علم و فناوری کشور، مدیران و کارشناسان این مراکز از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز بازدید خواهند کرد.

 شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راه اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است.

گفتنی است، هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از ۶۴۰ واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از ۸۴۰۰ نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار