کد خبر:۱۰۲۰۰۳۷
خیرالدین در اصفهان:

باید بر فعالیت پردیس‌های تخصصی و دهکده‌های فناوری نظارت شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خیر‌الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: امسال که سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، ۵ راهبرد اصلی در این زمینه در معاونت نوآوری دنبال می‌شود.

خیرالدین با اشاره به بند «ت» قانون جهش تولید دانش بنیان که به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت اجازه داده شده که نسبت به ایجاد پردیس فناوری اقدام کنند، گفت: در این حوزه تاکنون پردیس‌های تخصصی و دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی ایجاد شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۴۶ مرکز رشد در کشور خاطرنشان کرد: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

در ادامه، جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی موجود، کاهش نرخ مراجعه به مراکز رشد کشور است. یعنی با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی، تعداد متقاضیان می‌تواند کمتر شود؛ بنابراین به تیم سازی باید به عنوان یک نهضت نگاه کنیم. اگر بخواهیم سهم اقتصاد دانش بنیان را از حدود ۲ درصد به بیش از ۵ درصد برسانیم باید تعداد تیم‌های موجود را افزایش دهیم.

نشست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور ۱۵ و ۱۶ تیرماه به مدت دو روز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. در روز اول پس از سخنرانی رئیس شهرک، معاون و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پنل هم‌اندیشی «از ایده تا بازار» در شرکت‌های نوپا با حضور مدیران مراکز رشد کشور برگزار می‌شود.

گفتنی است مدیران مراکز رشد کشور در ادامه از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید می‌کنند. این نشست به صورت زنده از طریق سایت و کانال رسمی شهرک در آپارات در دسترس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار