به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدحسن مجیدی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در خصوص یارانه تجاری سازی توضیح داد: این یارانه در راستای برنامههای B۲B فعال شده و دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی اگر از شرکتهای دانشبنیان و مستقر در پارکها خرید انجام دهند، تا سقف هر قرارداد ۵۰۰ میلیون تومان در قالب یارانه تجاریسازی به آنها کمک خواهد شد.
مجیدی افزود: یارانه تجاری سازی در قالب امضای تفاهمنامه میان طرفهای عرضه و تقاضای فناوری اعطا میشود و این تسهیلات به فناوریهایی اعطا میشود که در محل نمایشگاه، تفاهمنامه تبادل دستاوردهای فناورانه بین فروشنده و خریدار فناوری منعقد شود.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی مبالغ این تسهیلات را بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و یادآور شد: یارانه بر اساس شاخصهایی، چون پیچیدگی فناوری و دانشبنیان بودن شرکتها، حجم ریالی قرارداد و تعداد کارکنان شرکتهای فناور پرداخت میشود.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد تسهیلات یارانهای به خریدار و ۵۰ درصد به فروشنده پرداخت میشود، ولی در صورتی که طرف خریدار مایل به دریافت این تسهیلات نباشد، به عنوان مشوق به شرکتهای دانشبنیان و فناور پرداخت میشود و طرف خریدار هم میتواند مشتریانی خارج از مراکز تحقیقاتی بوده و یا از سایر شرکتهای دانشبنیان باشد.
مجیدی اعلام کرد: در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور، بین شرکت دانش بنیان دانشجویار خاوران و بنیاد نوآوری و توسعه فناوری، شرکت خلاق بنیان توسعه فناور ورنا سگال و شرکت دانش بنیان دانشجویار و همچنین شرکت پیشگامان فناوری دوک (مرکز رشد قاین) با شرکت سیزان الکتریک مستقر در پارک زیست فناوری قشم، تفاهم نامه همکاری تجاری مبادله شد.
وی در ادامه تصریح کرد: فرآیند تکمیل مدارک و تعیین میزان یارانه اعطایی به هر طرح بلافاصله پس از نمایشگاه آغاز شده و امضا کنندگان تفاهمنامهها حداکثر ۳ ماه فرصت خواهند داشت تا مدارک لازم را به دبیرخانه اجرای این طرح که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر است، ارسال کنند.