گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو_ محمد فخرا؛ دویست و پنجاه سناتور آمریکایی با برگزاری نشستی در واشنگتن مریم رجوی را به عنوان رئیسجمهور ایران معرفی کردند. در این نشست جمعی از سیاستمداران کهنهکار من جمله وزیر امورخارجه پیشین آمریکا جمع بندی خود را برای ایران اعلام کردند. مایک پمپئو به عنوان سخنران این نشست بالای تریبون رفت و گفت: «من میخواهم با رسمیت شناختن رئیسجمهور منتخب، مریم رجوی شروع کنم. شورای ملی مقاومت ایران تحت رهبری او در حال پی ریزی یک جمهوری آزاد، مستقل و دموکراتیک در ایران است».
این موضع به قدری عجیب است که میتوان دلایل زیادی در خطای محاسباتی دشمن برشمرد:
اول آنکه این موضع بدان معناست که دوگانهای میان حمایت از خاندان پهلوی و منافقین میان سیاستمداران آمریکایی وجود دارد. چرا که سابقهی این دو هرگز با یکدیگر جمع نمیگردند. جنایاتی که ساواک علیه این جریان انجام داد کم از کودککشیها و زنده سوزیهای منافقین در ابتدای انقلاب ندارد. همچنین نقشهی ضد انقلاب برای مشروعیت بخشی به نظام پادشاهی را با رئیس جمهور خواندن رجوی نقش بر آب کرد. دوم آنکه این موضع تاییدی بر مرگ مسعود رجوی است که سالها سعی در پنهان کردن آن داشتند. حتی ماهیت چپگرا بودن این سازمان و اهمیت دادن آمریکا به مردم برای انتخاب سرنوشت خود با اعلام ریاست جمهوری رجوی بر باد رفت.
قاتلین هم زیر بار جنایات منافقین نمیروند
اما مهم ترین دلیل خطای محاسباتی دشمن که خجالت آور بودن این موضع را نشان میدهد، عدم شناخت آنان از تفکرات مردم ایران نسبت به سابقهی این جریان منافق است. سازمان مجاهدین به قدری میان ایرانیان به جنایت و کودککشی شناخته میشود که حتی اپوزوسیونهای خارج نشین دیگر هم برای مشروعیت بخشی به خود و سرپوش گذاشتن به جنایاتشان لگدی به منافقین میزنند با این مضمون که ما هر چه باشیم در حد آنها جنایتکار نیستیم.
پمپئو و هم پیالههای جمهوری خواهش اولین بار نیست که با تصمیمات بیمنطق و کم تحلیل خود علیه دشمنان ایران قدم برمیدارند و در واقع به ملت ایران خدمت میکنند.
چندی پیش جان بولتن مشاور امنیت ملی رئیس جمهور سابق آمریکا در گفتگوی خود با شبکهی لندنی BBC فارسی مسلح بودن اغتشاشگران داخلی را تایید کرد. پس از آنکه مجری با دستپاچگی قصد تکذیب این امر را داشت اما جان بولتن با تاکید چندباره اعلام کرد که مطمئنم آنها مسلح هستند. این صحبتها تلاش ضد انقلاب برای مظلوم نمایی اغتشاشگران را نقش بر آب کرد و اثبات شد که کشته سازی های اخیر توسط چه جریانی صورت گرفته است.
در پایان به نظر میرسد سیاستمداران کارکشتهی آمریکا از فهم حداقلیات جریانات داخلی ایران هم عاجزند و در اشتباهات خود با اپوزیسیون خارجی ایران در رقابت هستند.