به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در سفر به استان همدان و در مراسمی با حضور استاندار همدان، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ، فرماندار شهرستان بهار و جمعی دیگر از مسئولان محلی این شهرستان، درمانگاه تأمیناجتماعی بهار را افتتاح کرد. این درمانگاه در زمینی به مساحت ۱۵۸۵ متر مربع و با زیربنای ۲۲۳۰ متر مربع در ۳ طبقه توسط شرکت خانهسازی ایران متعلق به سازمان تأمیناجتماعی احداث و تجهیز شده است.
دکتر میرهاشم موسوی با قدردانی از همراهی و همکاری مسئولان استان همدان و شهر بهار و بهویژه نماینده محترم شهرستان بهار در زمینه افتتاح و پیشرفت درمانگاه تأمیناجتماعی بهار، گفت: سازمان تامیناجتماعی به بیش از ۵۰ درصد از جامعه خدمترسانی میکند و یکی از مهمترین خدمات این سازمان، خدمات درمانی است که برای جامعه تحت پوشش اهمیت فراوانی دارد و ارتقاء و توسعه خدمات درمانی یکی از اولویتهای اصلی ما در سازمان تأمیناجتماعی است.
دکتر موسوی افزود: بیمههای اجتماعی خدمات مهم و ارزشمندی به جامعه ارائه میدهند و در زمینه امنیت و انسجام اجتماعی و سرمایه اجتماعی نقش کلیدی دارند. براساس اصل ۲۹ قانون اساسی، ما باید پوشش بیمههای اجتماعی را برای تمامی مردم و آحاد جامعه فراهم کنیم و توسعه بیمه اجتماعی باید تداوم داشته باشد. انتظار ما از مسئولان محترم استانی این است که به ما برای توسعه پوشش بیمههای اجتماعی کمک کنند. در این استان در برخی شهرستانها، ضریب نفوذ بیمههای اجتماعی پایینتر از متوسط کشوری است که جا دارد در این زمینه تلاش مضاعف صورت گیرد و شرایطی فراهم کنیم که ۳۰ درصد جمعیت کشور که از بیمههای اجتماعی محروم ماندهاند، بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
دکتر موسوی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی و رویکرد دولت مردمی ۱۰۰ درصد جامعه ما تحت پوشش بیمههای درمانی قرار دارند و با تصمیم ارزشمند دولت و دستور ریاست محترم جمهوری، افرادی که فاقد بیمه درمانی بودند، تحت پوشش قرار گرفتند. اخیراً نیز در طرح دارویار ۳۹۰ قلم داروی جدید تحت پوشش تعهدات بیمه قرار گرفتند تا پرداختی مردم در حوزه درمان کمتر شود. بیماریهای خاص نیز به طور کامل تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. در بحث فرزندآوری نیز با توجه به هزینههای سنگین خدمات درمان ناباروری، تمامی این خدمات تحت پوشش بیمه قرارگرفتند. این کارهای ارزشمند به برکت انقلاب اسلامی روی داده است. پیش از انقلاب، سازمان تأمیناجتماعی تنها دارای ۲۰ مرکز درمانی ملکی بود؛ اما امروز این سازمان دارای نزدیک به ۴۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی است و در دورترین نقاط کشور، مراکز درمانی تأمیناجتماعی مشغول خدمت به مردم هستند و بهترین تجهیزات درمانی در مناطق کمبرخوردار کشور در خدمت مردم قرار دارند. توسعه خدمات درمانی همواره یکی از مهمترین اولویتهای سازمان تامیناجتماعی است و توسعه خدمت به مردم همواره دنبال میشود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت: امروز یک مرکز درمانی جدید در استان همدان در خدمت مردم قرار گرفت و ما سه پروژه دیگر را در استان در حال ساخت داریم. در خدمات درمانی ملکی تأمیناجتماعی شاهد رضایتمندی حداکثری مردم هستیم. با توجه به رایگان بودن خدمات درمان مستقیم تأمیناجتماعی این خدمات با رضایتمندی مردم همراه است. در درمانگاه رزن تصمیم بر توسعه خدمات تخصصی داریم و متناسب با توسعه خدمات تخصصی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان انجام خواهد شد، در هر رشته تخصصی که پزشک متخصص جذب شود، تجهیزات مورد نیاز در اسرع وقت تأمین میشود. مراسم کلنگزنی درمانگاه کبودرآهنگ نیز انجام شد. امیدواریم با خدمات و تلاشهایی که انجام شده است، رضایتمندی مردم را جلب کنیم.
دکتر موسوی بازدید از مراکز اقتصادی و سرمایهگذاری تامین اجتماعی را از دیگر برنامههای سفر به استان همدان عنوان کرد و گفت: امروز از مرکز دامپروری متعلق به شستا در استان همدان نیز بازدید کردیم و مصوب کردیم که در ماههای آینده فاز دوم توسعه این مرکز اجرا شود.
علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان نیز در این مراسم با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) و قدردانی از مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی و مدیران تأمیناجتماعی استان گفت: بیمارستانها و مراکز درمانی تأمیناجتماعی در استان همدان، جزو بهترین و کیفیترین مراکز درمانی استان هستند و سطح خدمات آنها در تراز بهترین بیمارستانهای خصوصی تهران و حتی بیمارستانهای کشورهای پیشرفته است.
استاندار همدان افزود: بخش بیمهای تامین اجتماعی استان همدان نیز در مردمداری، همراهی بسیار ارزشمندی با بیمهشدگان و کارفرمایان دارد و اگرچه گویا میزان رشد منابع بیمهای در این استان در تراز استانهای دیگر نبوده، اما تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری در استان کاهش یافته که نشاندهنده بهبود فضای کسبوکار در استان بهواسطه همراهی تأمیناجتماعی استان با کارفرمایان کارگاهها و واحدهای مختلف اقتصادی و رونق اقتصاد در استان است.
فتحالله توسلی نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ نیز در این مراسم با تشکر از دکتر موسوی و معاونان و مدیران تأمیناجتماعی که در ایجاد این مرکز درمانی مهم سلامت در این منطقه نقش داشتهاند، گفت: علاوه بر افتتاح درمانگاه بهار، ما امروز با حضور مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، شاهد کلنگزنی درمانگاه تأمیناجتماعی کبودرآهنگ بودیم که برای مدتی طولانی به تأخیر افتاده بود و امیدواریم به زودی شاهد افتاح این درمانگاه هم باشیم.
وی با اشاره به اینکه منطقه بهار و کبودرآهنگ منطقهای کارگرنشین است و تعداد بیمهشدگان این منطقه نیز قابلتوجه است، افزود: افتتاح این درمانگاه با وجود همه مشکلات اقتصادی و کمبود اعتبارات و فشارهای بینالمللی، نشان از عزم راسخ مسئولان برای ارئه خدمات به مردم شریف و عزیز ایران است.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ همچنین از جذب نیروی انسانی بومی برای این درمانگاه نیز قدردانی کرد.
در ادامه این مراسم همچنین روحالله نباتی فرماندار بهار، افتتاح این درمانگاه با حضور مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی را خدمتی ارزشمند به جامعه کارگری و مردم این شهرستان دانست و گفت: در شرایطی که دشمنان جنگ تبلیغاتی و رسانهای عظیمی را برای ناامید کردن و انکار خدمات و دستاوردهای نظام تدارک دیده است، خدمات ارزشمند دولت انقلابی و مردمی باید تبیین و اطلاع رسانی شود.
وی افزود: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی ما حتی یک خانه بهداشت مناسب هم در این شهرستان نداشتیم، اما امروز به یمن انقلاب اسلامی علاوه بر یک بیمارستان مجهز، شاهد افتتاح این درمانگاه مجهز و باکیفیت در منطقه کارگرنشین بهار هستیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در ادامه سفر به استان همدان، طی مراسمی با حضور حجتالاسلام نقی باقری امامجمعه کبودرآهنگ، فتحالله توسلی، نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی، کلنگ احداث درمانگاه تأمیناجتماعی کبودرآهنگ را به زمین زد. این درمانگاه در زمین اهدا شده توسط خانواده پیوندی، از واقفین و خیرین این منطقه، احداث میشود.
دکتر میرهاشم موسوی در مراسم کلنگزنی درمانگاه تأمیناجتماعی کبودرآهنگ، ضمن تشکر از پیگیریهای مجدانه دکتر توسلی، نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در پیگیری مسائل و نیازهای مردم این شهرستان، گفت: تأمیناجتماعی برای تأمین امنیت، آسایش و رفاه جامعه فعالیت میکند و دغدغههای بیمهشدگان، بازنشستگان و کارگران عزیز که مطالبه اقشار مختلف جامعه است را پیگیری میکند. با همه سختیها و شرایطی که در سازمان تأمیناجتماعی وجود دارد، همواره بر توسعه خدمات تأکید داریم و امسال بالغ بر ۹۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه مراکز درمانی در بخشهای مختلف پیشبینی کردهایم تا مردم از مواهب تأمیناجتماعی استفاده کنند و دغدغههای مردم را در این حوزه رفع کنیم.
دکتر موسوی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین نیازهای مردم، نیاز به خدمات درمانی است و مردم به درمان رایگان تأمین اجتماعی نیاز دارند و ما نیز تا حدامکان توسعه خدمات را انجام میدهیم، افزود:
پیش از انقلاب، سازمان تأمیناجتماعی تنها ۲۰ مرکز درمانی داشته، ولی امروزه این سازمان به برکت انقلاب بالغ بر ۴۰۰ مرکز درمانی تخصصی و فوقتخصصی و بیمارستان مجهز دارد. با وجود برخی کاستیها، کارهای بزرگ و ارزشمندی در این حوزه انجام شده و این مسیر با همراهی و همدلی مردم و بخشهای مختلف حاکمیتی در همه جای کشور در استانها و شهرستانها پیگیری میشود.
وی افزود: با توجه به درپیش بودن ایام فاطمیه، امیدواریم با عنایت حضرت زهرا (س)، ساخت این درمانگاه به سرعت آغاز شود و خیر و برکت آن به مردم عزیز این منطقه برسد و رضایت مردم را به دنبال داشته باشد و بتوانیم با این کار، رضایت خداوند متعال را کسب کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی همچنین گفت: از اهداکنندگان زمین درمانگاه تأمیناجتماعی کبودرآهنگ که شرایط خدمترسانی به مردم را فراهم کردند، تشکر میکنیم و از خیرین عزیز دعوت میکنیم که برای توسعه خدمات درمانی به سازمان تأمیناجتماعی کمک کنند.
دکتر موسوی پس از کلنگزنی درمانگاه تأمیناجتماعی کبودرآهنگ، از شعبه تأمیناجتماعی این شهرستان نیز بازدید کرد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در ادامه سفر به استان همدان، از درمانگاه تأمیناجتماعی شهرستان اسدآباد بازدید کرد و در جلسهای با حضور نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و مسئولین این شهرستان، با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) گفت: همانطور که امام حسین (ع) میفرمایند؛ نیاز مردم به ما از نعمتهای خداوند است و نباید از خدمت به مردم خسته شویم و نباید سستی به خرج دهیم. تأمیناجتماعی با همه سختیها و محدودیتهایی که وجود دارد، در پاسداشت نعمت خدمت به مردم خوب عمل کرده است. ما برای جبران برخی کاستیهای حوزه درمان تأمیناجتماعی در نقاط مختلف کشور در حال تلاش هستیم.
دکتر موسوی گفت: تأمیناجتماعی در امنیت اجتماعی و آسایش مردم که بزرگترین نعمتها هستند، نقش دارد و خدمات تأمیناجتماعی این مفاهیم بزرگ را که ریشه در اندیشه دینی ما دارد؛ پاسداری میکند. به برکت انقلاب بیمههای اجتماعی با همه مشکلات و کاستیها بیش از ۷۳ درصد از جمعیت کشور را تحت پوشش دارند و سازمان تأمیناجتماعی به تنهایی بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش دارد. البته هنوز هم با تحقق کامل اصل ۲۹ قانون اساسی که آرمان جمهوری اسلامی در تحقق بیمههای همگانی اجتماعی و تحقق عدالت و امنیت و آسایش برای آحاد جامعه فاصله داریم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در درمانگاه تامیناجتماعی اسدآباد ماهیانه حدود ۱۰ هزار مراجعهکننده، خدمت دریافت میکنند یعنی در شهری با جمعیت حدود ۱۰۵ هزار نفر، سالانه حدود ۱۲۰ هزار خدمت درمانی تنها توسط سازمان تأمیناجتماعی ارائه میشود. خدمات تأمیناجتماعی محصول مشارکت شرکای اجتماعی است و منابع مورد نیاز با دریافت حق بیمه از کارگران و کارفرمایان حاصل میشود.
دکتر موسوی ادامه داد: در سفر به استان همدان در همه مراکز درمانی برنامههای توسعهای اجرا کردهایم. در شهرستان بهار درمانگاهی افتتاح کردهایم که کیفیت و تجهیزات آن همانند بهترین مراکز درمانی در شهرهای بزرگ کشور است. ما هرچه در توان داریم برای خدمت به مردم تلاش میکنیم و به یاری خداوند نیز امیدواریم تا بتوانیم خدمات مطلوب را به جامعه ارائه دهیم. امسال ۹۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات تأمیناجتماعی از دولت تسویه شده است و تأمیناجتماعی که زمانی ابربدهکار نظام بانکی بود، بدهیهای این سازمان تسویه شده و تمامی تعهدات این سازمان در قبال جامعه نیز در حال انجام است. در جاهایی که دست درازی به اموال تأمیناجتماعی صورت گرفته است، قوه قضائیه وارد شده و به پروندهها رسیدگی میکند. به لطف خدا ما با وجود همه مشکلات، توسعه خدمات را نیز دنبال میکنیم و در بحث درمان راهبرد کلی ما تحقق فرمایش مقام معظم رهبری است که بیمار نباید به جز رنج بیماری، مشکل دیگری داشته باشد.
وی افزود: در مراکز درمانی تأمیناجتماعی، درمان بیمهشدگان بهصورت کاملا رایگان است و در کنار آن با خرید راهبردی خدمات از بخش خصوصی و دولتی و استفاده بیمهشدگان از مراکز طرف قرارداد نیز به دنبال کاهش هزینههای مردم هستیم.
دکتر موسوی اظهار داشت: ریاست محترم جمهوری توسعه خدمات و افزایش تعهدات تأمیناجتماعی را مورد تأکید قرار دادهاند و براین اساس در طرح دارویار چندین داروی مهم و گرانقیمت بیماران خاص و صعبالعلاج را تحت پوشش بیمه قرار دادیم. خدمات درمان ناباروری که هزینههای زیادی دارد را در این دولت تحت پوشش قرار دادیم. اگر بخواهیم، با مدیریت و تمرکز بر داشتههای خود میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و نیاز به توجه بیشتر داریم. توزیع خدمات ما عادلانه نبوده است و باید به سمت توسعه و توزیع عادلانه خدمات برویم. از همکاران تأمین اجتماعی میخواهم که در همه لایههای خدمات، نگاه عدالت در دسترسی به خدمات و خدمت شایسته به مردم را دنبال کنند و با این کار رضایت مردم بدست میآید که رضایت خداوند متعال نیز در رضایت مردم است.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به درخواست دو شیفته شدن درمانگاه اسدآباد و تأمین نیروی موردنیاز گفت: این موضوع را مدیریت درمان تأمیناجتماعی همدان پیگیری میکنند و همکاری لازم انجام خواهد شد و این کار انجام خواهد شد. در جذب نیروی موردنیاز نیز اولویت با جذب نیروی بومی خواهد بود. درباره دندانپزشکی نیز جذب دندانپزشک پیگیری خواهد شد و تجهیزات آن آماده است. در زمینه جذب نیروی متخصص از همکاران استان و ریاست درمانگاه میخواهیم که برای جذب متخصص پیگیری کنند و هرجا که نیروی متخصص جذب شود، تجهیزات مورد نیاز تأمین میشود.
دکتر موسوی گفت: در حوزه بیمهای نیز ما تابع محاسبات بیمهای هستیم و باید در چارچوب قواعد بیمهای فعالیت کنیم. در سیاستهای کلی تأمیناجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نیز محاسبات بیمهای مورد تأکید قرار گرفته است.
از ظرفیتهای قانونی برای خدمت به مردم باید به درستی استفاده کنیم و طرحهای پالایش بیمه رانندگان و قالیبافان و کارگران ساختمانی در همین چارچوب انجام میشود و به همان اندازهای که از بیمهشدگان خاص که به صورت منغیرحق تحت پوشش بودهاند، از پوشش بیمه خارج میشوند، به همان اندازه بیمهشده جدید واجد شرایط جذب میشود. درباره سرمایهگذاری تأمیناجتماعی نیز در هر جایی که طرح سرمایهگذاری سودآور و دارای توجیه اقتصادی وجود داشته باشد، امکان فعالیت و سرمایهگذاری وجود دارد و در شهرستان اسدآباد طرحهای دارای توجیه اقتصادی را بررسی خواهیم کرد.