وزیر ارشاد: برای «جشنواره فیلم فجر» نگرانی نداریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۱۵۷

وزیر ارشاد: برای «جشنواره فیلم فجر» نگرانی نداریم

وزیر فرهنگ درباره تحریم جشنواره فیلم فجر امسال گفت: در جشنواره سینما حقیقت هم همین حرف‌ها زده می‌شد، ولی کلاً ۸ فیلم از جشنواره پس گرفته شد و بیش از ۵۰۰ فیلم به جشنواره رسید.

وزیر ارشاد: برای «جشنواره فیلم فجر» نگرانی نداریم

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در چارچوب قانون خودمان را موظف به حمایت از اهالی فرهنگ و هنر می‌دانیم.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ادعا‌های عده‌ای مبنی بر تحریم جشنواره فیلم فجر امسال گفت: در جشنواره سینما حقیقت هم همین حرف‌ها زده می‌شد، ولی کلاً ۸ فیلم از جشنواره پس گرفته شد و بیش از ۵۰۰ فیلم به جشنواره رسید.

وی افزود: این بهترین جشنواره ما است و از نظر کمیت و کیفیت نسبت به سال گذشته بسیار ارتقا پیدا کرده است. مرکز حوزه سینمای تجربه ما نیز بهترین کار‌ها را تولید کرده و بخش‌های مردمی کار‌های عالی تولید کردند که من در روز‌های گذشته چند مورد از آن‌ها را دیدم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: ما برای جشنواره فیلم فجر نگرانی نداریم و همه اهالی فرهنگ و هنر به جشنواره به عنوان فصل نشاط و پویایی جامعه هنری کشور نگاه می‌کند و به همین دلیل همه مشتاقانه منتظر شروع جشنواره هستند.

اسماعیلی با اشاره به جلسات هفتگی که با سینماگران دارد، اظهار کرد: ما در سازمان سینمایی با افراد و گروه‌ها نشست و برخاست داریم و برخی سوءتفاهمات که بوده در حال حل شدن است. ما در چارچوب قانون خودمان را موظف به حمایت از اهالی فرهنگ و هنر می‌دانیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار