کد خبر:۱۰۵۱۳۳۴
اسماعیلی مطرح کرد؛

میان وظایف وزارت فرهنگ با بودجه نسبت منطقی وجود ندارد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: بین مطالبات، مأموریت‌ها و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بودجه نسبت منطقی وجود ندارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته یکشنبه چهارم دی پس از حضور در نشست کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: در این جلسه پیش‌بینی‌های مربوط به بودجه ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار گرفت، همچنین اقدامات انجام گرفته و مشکلات موجود در مباحث بودجه‌ای و نیروی انسانی حوزه فرهنگ و هنر تشریح شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عزم خوبی در همه بخش‌ها به ویژه در مجلس وجود دارد تا امسال گام‌های بلندی برای حل موضوعات فرهنگی برداشته شود، افزود: همه اعضای کمیسیون در این جلسه نقطه نظرات خود را ارائه کردند در تمامی این نقطه نظرات، همدلی قابل مشاهده بود تا تلاش شود که در جریان تدوین بودجه ۱۴۰۲ که مراحل آن در دولت تمام شده و به زودی به مجلس ارائه می‌شود، کمیسیون برنامه مساعدت کند تا بتوان بودجه فرهنگی را ارتقا داد تا بخشی از مطالبات موجود را پاسخ دهیم.

اسماعیلی گفت: در این جلسه درباره مباحث ماه‌های اخیر گفتگو شد و گزارشی از اقدامات وزارت فرهنگ و تمهیدات و برنامه‌هایی که در گفتگو با اهالی فرهنگ و هنر بوده است، تشریح شد.

وی درباره تنگنا‌های اعتباری وزارت فرهنگ و ارشاد در بودجه، افزود: بین مطالبات، مأموریت‌ها و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بودجه نسبت منطقی وجود ندارد به طور مثال در سال ۸۵ اقتصاد کتاب حدود ۲۵۰ میلیارد بود و وزارت ارشاد ۸۰ میلیارد برای مدیریت کتاب در اختیار داشت، امسال این عدد ۸ هزار و ۵۰۰ شده، اما وزارت ارشاد ۳۰ میلیارد برای مدیریت حوزه کتاب در اختیار دارد که نقص است و بایستی توازن ایجاد شود.

وزیر فرهنگ با تجلیل از پشتیبانی ویژه رئیس جمهور و همراهی سازمان برنامه در تدوین برنامه و بودجه ۱۴۰۲ گفت: در یک سال و نیم اخیر تلاش کردیم بسیاری از گره‌ها را با همکاری دولت و مجلس باز کنیم که بخش عمده آن باز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار