کد خبر:۱۰۵۲۴۲۷
عین اللهی مطرح کرد

صرفه جویی ارزی بیش از یک میلیارد دلاری با تولید محصولات فناورانه

وزیر بهداشت گفت: ۲۵ درصد فعالیت‌های دانشگاهی کشور در حوزه سلامت و ۱/۸ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی با این تولیدات ایجاد شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در حاشیه هفتمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت در جمع خبرنگاران گفت: موفقیت‌های بسیار بزرگی در حوزه پژوهش داشته ایم و در این نمایشگاه ۸۴۰ محصول فناورانه عرضه شده اند که در گذشته بسیاری از این محصولات از خارج وارد می‌شدند و صرفه جویی ارزی زیادی برای ایران به همراه داشته است.

به گفته وی امروزه دنیا به سمت سلول درمانی و ژن درمانی برای درمان بیماری‌ها رفته است که در این راستا دارو‌های جدید گیاهی رونمایی شده اند.

عین اللهی گفت: در حال حاضر ۲۵ درصد فعالیت‌های دانشگاهی کشور در حوزه سلامت هستند و ۱/۸ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی با این تولیدات ایجاد شده است.

او ادامه داد: مجوز ۱۴ پارک علم و فناوری در شورای گسترش داده شده است. بین دانشگاه و تجارت فاصله‌ای وجود دارد و این نمایشگاه فرصتی برای سرمایه گذاری و تجاری سازی محصولات است. هفت مرکز نوآوری سلامت امسال افتتاح شده اند.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروز میزان اجرای نسخه نویسی الکترونیک به بالای ۹۰ درصد رسیده است و به دنبال پرونده الکترونیک سلامت هستیم تا پزشکان به سابقه بیماری دسترسی داشته باشند. در نسخه الکترونیکی از سیستم هوشمند برای کنترل حتی تعداد اقلام دارویی استفاده خواهد شد.

او افزود: در زمینه شیوع ویروس کرونا، ایران یکی از موفقیت‌ترین کشور‌ها با همکاری مردم، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون کرونا بوده است. سه ماه است که آمار جانباختگان کرونایی زیر ده نفر است؛ اما در کشور‌هایی مثل ژاپن، آمریکا، آلمان و ایتالیا شرایط خوب نیست.

او افزود: واکسن به اندازه کافی در کشور وجود دارد. حدود ۵۰ میلیون دز واکسن ذخیره داریم. مردم باید در اتوبوس، هواپیما، قطار و فضا‌های سربسته حتما از ماسک استفاده کنند. این ویروس‌های شناسایی شده به سرعت منتشر می‌شوند و کادر درمان در حال آماده باش هستند. کنترل مرز‌ها به خوبی انجام و رصد دقیق تری بر مسافران از کشور‌های پرخطر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار