به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از ظهر دیروز دوشنبه بیست و ششم دی در نشست شورای سیاستگذاری شهرها، روستاها و عشایر دوستدار کتاب با اشاره به رویدادهای مرتبط با پایتخت کتاب ایران گفت: در طول سال، رویدادهای مهمی در کشور در حوزه کتاب برگزار میشود که هدف همگی آنها افزایش میل و رغبت اقشار مختلف جامعه به مطالعه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
وزیر فرهنگ با بیان این که منظور از ترویح فرهنگ کتابخوانی، مطالعه کتابهای مفید است، گفت: باید در حاشیه رویدادهای حوزه کتاب، جذابیتهای مرتبط با مطالعه کتاب برای اقشار مختلف جامعه فراهم شود.
اسماعیلی امتیاز ویژه رویداد پایتخت کتاب را ایجاد شور و نشاط در میان مردم و هم افزایی مسئولان استانی دانست و افزود: پایتخت کتاب بهانهای ارزشمند برای به میدان آمدن همه علاقهمندان کتاب است و به همین خاطر در شورای سیاستگذاری این رویداد همه دستگاههای دارای بدنه فراگیر در کشور دخیل هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به لزوم بازبینی و آسیب شناسی دورههای گذشته رویداد پایتخت کتاب گفت: امروز پس از هفت دوره، مسیری که رویداد پایتخت کتاب طی کرده قابل آسیب شناسی است تا براساس نتایج آن، اصلاحات احتمالی صورت گیرد.
وزیر فرهنگ همچنین با بیان این نکته که استقبال مردم از رویدادهای مرتبط با کتاب باید بیش از پیش مورد توجه رسانهها قرار گیرد، ادامه داد: استقبال پرشور نخبگان و فرهیختگان از مراسم اختتامیه جایزه جلال آل احمد در روزهای گذشته، اهمیت مطالعه برای جامعه ایران را به نمایش گذاشت؛ گرچه از جامعهای که رهبران انقلاب آن همگی از چهرههای برتر فرهنگی بوده و هستند، غیر از این هم انتظار نمیرود.
اسماعیلی تاکید کرد: فرهنگ از اولویتهای جمهوری اسلامی به شمار میرود و حوزهای است که مزیت مطلق کشور به حساب میآید همچنین از آن جا که از سوی دشمن، مورد هدف قرار گرفته، بیش از پیش نیازمند پشتیبانی است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری نهادهای مؤثر کشور در حوزه کتاب، شاهد بهبود روزافزون وضعیت مطالعه در کشور باشیم.
گفتنی است در انتهای این نشست با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پوستر پایتخت کتاب ایران و سامانه ارزیابی آثار شهرها، روستاها و عشایر دوستدار کتاب رونمایی شد.