به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نشست مدیرگروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان و مسئول امور نخبگان و اجتماعات نخبگانی بنیاد نخبگان لرستان با هدف گسترش همکاریهای دوجانبه برای حمایت هرچه بیشتر و کاراتر از استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه لرستان برگزار شد.
در این نشست، تشکیل بانک جامع اطلاعات استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه لرستان تصویب شد.
تقویت حمایت از استعدادهای برتر و نخبگان
میرزایی نجفقلی، مدیر گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، در این رابطه اظهار داشت: همکاری بین دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان بر این اساس استوار است که دانشجویان مستعد، برتر و نخبه از خدمات و حمایتهای متنوع و مختلف بنیاد نخبگان استان لرستان، مطلع و بهرهمند شوند.
وی طرحهایی همچون طرح شهید وزوایی و شهید احمدیروشن را از جمله طرحهای مهم بنیاد نخبگان دانست که برای حمایت از دانشجویان مستعد و نخبهاند.
میرزایی نجفقلی توضیح داد: تلاش گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، آن است که دانشجویان مستعد و نخبه، هرچه بهتر و نظاممندتر از خدمات و تسهیلات بنیاد نخبگان استان لرستان، استفاده کنند.
وی این نکته را تصریح کرد که بنیاد نخبگان استان لرستان، هم از لحاظ مادی، هم معنوی، از دانشجویان مستعد و نخبه، حمایت میکند.
مدیر گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان گفت: طرحهای حمایتی بنیاد نخبگان استان لرستان، هم برای دانشجویان، هم برای اعضای هیئت علمی، اجرا میشوند.
میرزایی نجفقلی، درباره طرح شهید احمدی روشن، توضیح داد: در این طرح، رویکرد اصلی، تقویت ارتباط بین نظام نخبگانی دانشگاهی با نیازهای منطقهای، استانی و مشارکت دانشجویان و اعضای هیئت علمی برای رفع چالشها و مشکلات استان است.
وی افزود: نشستهای مشترک بین گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان لرستان بهصورت منظم در آینده نیز تداوم خواهند داشت.
جذب و استخدام؛ گام دولت برای حمایت از نخبگان
کلانتری، مسئول امور نخبگان و اجتماعات نخبگانی بنیاد نخبگان استان لرستان اظهار داشت: الزام به جذب و استخدام استعدادهای برتر نخبگانی در سازمانها و ادارات را از جمله اقدامات مهم دولت سیزدهم برای حمایت از نظام نخبگانی است.
وی با اشاره به تلاش بنیاد نخبگان استان، گفت: این بنیاد بایستی چترهای حمایتی خود یرای پشتیبانی از دانشجویان مستعد، برتر و نخبه دانشگاه لرستان را گسترش دهد.
مسئول امور نخبگان بنیاد نخبگان استان لرستان، روی کلیدواژه «اثرگذاری بارز» برای تعریف نخبه، تأکید کرد.
کلانتری، «اثرگذاری بارز» در جامعه در چارچوب ارزشهای اسلامی را از جمله ویژگیهای نخبهبودن یک فرد دانست؛ یک نخبه، فردی است که بتواند تحول و اثرگذاری بارز و برجسته در جامعه ایجاد کند.
وی نوید داد، بنیاد نخبگان استان لرستان دارای بستههای مختلف حمایتی برای حمایت مادی و معنوی از استعدادهای برتر دانشجویی و نخبگان دانشگاهی است.
مسئول امور نخبگان بنیاد نخبگان استان لرستان، ظرفیتهای دانشگاه لرستان را گسترده ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: نقش گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان یک نقش مهم در ایجاد ارتباط پایدار بین دانشجویان برتر و نخبه با بنیاد نخبگان استان لرستان است.
کلانتری در خصوص آمار بنیاد نخبگان استان گفت: ۹۰ درصد تسهیلات و خدمات حمایتی بنیاد، از نوع بلاعوض است.
وی تصریح کرد همکاریهای گروه استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان با بنیاد نخبگان استان، سازنده و مفید است و کوشش ما این است این همکاری، گسترش پیدا کند.