کد خبر:۱۰۵۶۹۶۳
وزیر نفت در سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تصمیم‌گیری برای ساخت ۵۰ جایگاه عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان/ برنامه ریزی جهت احداث خط انتقال فرآورده نفتی به استان

وزیر نفت با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اساسی در سیستان و بلوچستان کمبود جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های سوخت است، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی ساخت ۴۰ تا ۵۰ جایگاه سوخت و سی‌ان‌جی در این استان طی نشستی در استانداری مطرح و در صورت تصویب در شورای اقتصاد کمبود در این زمینه برطرف می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی وزیر نفت عصر امروز (سه‌شنبه، چهارم بهمن‌ماه) در حاشیه بهره‌برداری از پالایشگاه تولید قیر در شهرک کامبوزیا زاهدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی به شهر زابل ۴۷۰ کیلومتر آن اجرا شده است، گفت:
به گفته همکارانم در شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان ۲۰۰ کیلومتر آن تزریق گاز و بیش از ۴ هزار علمک در این شهرستان نصب شده است.

وی با تأکید بر اینکه با تکمیل گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان مردم بی‌شک به سوخت نفت سفید نیاز پیدا نخواهند کرد، افزود: درباره چگونگی تأمین نفت سفید و گاز مایع امشب (سه‌شنبه) در کارگروهی ویژه در استانداری تصمیم‌گیری خواهد شد.

وزیر نفت با اشاره به مشکلات ناشی از انتقال فرآورده‌های نفتی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: در نشست کارگروهی ویژه که امشب در استانداری با حضور معاون اول ریاست جمهوری برگزار می‌شود، درباره آغاز عملیات اجرایی احداث خط لوله ۱۷ اینچ انتقال فرآورده نفتی از جنوب استان کرمان به زاهدان با هزینه‌ای بیش از ۵ هزار میلیارد تومان، تصمیم‌گیری خواهد شد.

اوجی با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اساسی در سیستان و بلوچستان کمبود جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی و سی‌ان‌جی است، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ساخت ۴۰ تا ۵۰ جایگاه عرضه فرآورده نفتی و سی‌ان‌جی در این استان طی نشست شامگاه سه‌شنبه استانداری مطرح خواهد شد و در صورت تصویب ازسوی شورای اقتصاد، کمبود استان در این زمینه برطرف می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار