
کد خبر:۱۰۵۸۶۹۹
کارگردان فیلم «سرهنگ ثریا» در گفت و گو با دانشجو؛
لیلی عاج: در خصوص منابع پژوهشی و میدانی فیلم دست پر بودیم/ حتما این فیلم باید در این سال ساخته میشد + فیلم
در حاشیه برگزاری چهل و یکمین دوره فیلم جشنواره فجر کارگردان فیلم سرهنگ ثریا با اشاره به اینکه مستندات کافی برای فیلم را داشتیم تأکید کرد: این فیلم باید در همین روزها ساخته میشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، لیلی عاج کارگردان فیلم سرهنگ ثریا که در مورد اردوگاه اشرف و به دام افتادگان گروهک منافقین است به خبرنگار دانشجو گفت: در خصوص سازمان منافقین خیلی کار شده است.
یک کتاب 4 جلدی توسط انتشارات انقلاب اسلامی درباره سازمان منافقین چاپ شده است.
مجموع خاطرات خیلی از کسانی که از سازمان جدا شدند و بریدند چاپ شده است.
این کارگردان در ادامه افزود: ما هم در حوزه پژوهش مکتوب و هم میدانی با خانواده های زیادی مواجه بودیم که بچه های شان در اردوگاه بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.