آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۰۳۵۷

درخشش دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی در سومین جشنواره ملی امیرکبیر

دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس در سومین جشنواره ملی امیرکبیر موفق شدند دو عنوان «رساله برتر» و «پایان نامه شایسته تقدیر» را به خود اختصاص دهند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس در سومین جشنواره ملی امیرکبیر موفق شدند دو عنوان «رساله برتر » و «پایان نامه شایسته تقدیر» را به خود اختصاص دهند.

در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی امیر کبیر که ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، رضا غریب‌شاهی دانشجوی ی مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس با ارائه رساله «سنتز نانوذرات هیبریدی مغناطیسی و بررسی ساز و کار آن‌ها در فرآیند ارتقای درجات کیفیت نفت خام سنگین با استفاده از تابش الکترومغناطیسی» با راهنمایی محمدرضا امیدخواه و ارزو جعفری موفق به کسب عنوان رساله برتر و نفیسه مهروز دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت با ارائه پایان نامه «سنتز درجای نانوذره اکسید فلزی و بررسی کارایی آن بر کاهش گرانروی نفت به منظور افزایش برداشت از مخازن نفتی» با راهنمایی آرزو جعفری موفق به کسب عنوان پایان نامه شایسته تقدیر شدند.


گفتنی است سومین جشنواره امیرکبیر با هدف جذب رساله‌های ی و پایان‌نامه‌های تحقیقات کاربردی و کارفرمایی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها، استادان و نخبگان علمی در محور‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، و هنر برگزار شد. در این جشنواره ۳۸۰ اثر دریافت و در چند مرحله مورد داوری قرار گرفت.


دانشکده مهندسی شیمی کسب این افتخار را به دانشجویان و اساتید محترم تبریک عرض می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار