کد خبر:۱۰۶۰۸۹
يادداشت فلسطین امروز؛
آیا تشدید حملات صهیونیست ها سرآغاز حمله جدیدی به غزه است؟
فلسطین امروز در یادداشتی به تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و شهادت شهروندان فلسطینی و واکنش مقاومت به این حملات پرداخت.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاری فلسطین امروز، این سایت خبری به بررسی تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آستانه دومین سالگرد حمله به نوار غزه پرداخته و چنین نوشت؛ درحالیکه ملت فلسطین دومین سالگرد حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه و یاد شهدا را گرامی می دارند، شاهد حملات پی در پی جنگنده های رژیم صهیونیستی به این منطقه و شهادت و مجروح شدن غیر نظامیان فلسطینی هستیم.
نوار غزه افزایش حملات جنگنده های صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه را شاهد است و حملات هوایی ، بمباران منازل مسکونی و مواضع فلسطینی ها شهادت و جراحت شهروندان را در پی دارد و خسارات مالی فراوانی را نیز به دنبال دارد.
در پی ادامه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه طی یک ماه گذشته دست کم 12 شهروند فلسطینی شهیدشدند.
از بین این تعداد پنج تن از شهدا دو روز گذشته در حمله جنگنده های صهیونیستی به مبارزان فلسطینی در دیر البلح به شهادت رسیدند.
شهروندان فلسطینی از شروع جنگی تازه نگرانند اما دولت منتخب فلسطینی در غزه خواستار توقف حملات غیر قابل توجیه به شهروندان فلسطینی شده است.
از سوی دیگر سخنگوی شاخه نظامی قدس نیز گسترش حملات صهیونیست ها را دلیلی بر فشار بر مقاومت فلسطین برای تسلیم شدن دانست
در همین حال وی آغاز جنگ جدیدی در غزه را بعید دانست و تصریح کرد آنچه هم اکنون روز می دهد حمله صهیونیست ها و پاسخ مقاومت به این حملات است و این مرحله مدتی نیز به طول خواهد انجامید.
ابو احمد تاکید کرد: مقاومت آماده مقابله با هر تجاوزی از سوی رژیم صهیونیستی است و در مقابل آن خواهد ایستاد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰