آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۱۴۷
حجت‌الاسلام کرمی در مشهد:

رشد علمی از پایه‌های اقتدار نرم هر کشور است

مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها رشد علمی را از پایه‌های اقتدار نرم هر کشور برشمرد که پرچم آن در دست نخبگان جوان است.

آماده/// رشد علمی از پایه‌های اقتدار نرم هر کشور است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دومین گردهمایی سراسری رتبه‌های برتر آزمون سراسری صبح امروز در حرم مطهر رضوی آغاز به کار کرد.

در این همایش که با حضور ۴۰۰ نفر از دختران دارای رتبه زیر هزار در آزمون سراسری ۱۴۰۰ همراه بود، حجت الاسلام سعید کرمی، مدیرکل فرهنگی نهادرهبری در دانشگاه‌ها با تاکید براینکه پرچم رشد و آبادانی کشور در دست جوانان است، به شتاب ایجاد زیرساخت‌های آموزشی برای دختران طی سال‌های ‍‍‍پس ازا نقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: ایران اسلامی در این زمینه رتبه نخست را دارد؛ طبق اسناد بین المللی، آمار بانوان باسواد کشور پیش از انقلاب اسلامی، ۲۳ درصد بود که اکنون به بیش از ۹۳ درصد رسیده است.

کرمی با اشاره به حدیث شریف «العلمُ سلطانٌ»، پیشرفت علمی را مقدمه پیشرفت همه جانبه یک کشور دانست و افزود: اقتدار نرم و قدرت نفوذ هر کشور، در رشد علمی آن ریشه دارد؛ ایران در این زمینه، گام‌های اولیه را بسیار محکم و استوار برداشته و از کشوری که سهمی در علم نداشت، امروز به سرآمدی در اغلب عرصه‌های علمی رسیده و امید می‌رود بتوانیم اقتصاد و تولید خود را نیز به این مرحله برسانیم.

به گفته مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، کشور ما پس از چهار دهه از انقلاب اسلامی به رتبه پانزدهم جهان در تولید علم رسیده و دو درصد تولید علم جهان را بر عهده دارد. همچنین در زمینه نانو، رتبه یازدهم، در عرصه سلول‌های بنیادی، رتبه دوم و در انرژی هسته‌ای و ثبت اختراع، رتبه هفتم را دارد که رسالت تداوم این مسیر پیشرفت بر عهده نخبگان جوان می‌باشد.

یادآور می‌شود دومین گردهمایی سراسری رتبه‌های برتر آزمون سراسری به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از ۲۶ بهمن تا پنج اسفندماه در مشهد مقدس برگزار می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار