کد خبر:۱۰۶۲۱۹
معاون روابط كار وزارت كار:
80 درصد دستگاههاي اجرايي با نيروهاي شركتي قرارداد بستهاند
معاون روابط كار وزارت كار گفت: با توجه به تاكيد رئيس جمهور مبني بر فسق قرارداد با شركتهاي خدماتي، تاكنون 80 درصد دستگاههاي اجرايي با نيروهاي شركتي قرارداد بستهاند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، نظري جلالي شب گذشته در نشست خبري در خرم آباد اظهار داشت: از مجموع يك ميليون و 100 هزار تعهد اشتغال در سال 89، تاكنون بيش از 800 هزار شغل ايجاد شده كه در اين راستا از برنامه زمان بندي جلو هستيم.
وي با اشاره به مصوبه دولت و تاكيد رئيس جمهور مبني بر فسق قرارداد با شركتهاي خدماتي و انعقاد قرارداد مستقيم دستگاههاي اجرايي با كارگران و كاركنان شركتي تصريح كرد: در راستاي اجرايي اين قانون تاكنون 80 درصد از دستگاههاي اجرايي قراردادهايي خود را با شركتهاي خدماتي فسق و با كارگران و كاركنان مورد نياز اجراي عمليات اجرايي خود مستقيماً قرارداد انعقاد كردهاند.
معاون روابط كار وزارت كار و امور اجتماعي با تاكيد بر اينكه هيچ دستگاه اجرايي حق عدول از اين مصوبه را ندارد، گفت: اجراي اين قانون بدون هيچ گونه قيد و شرطي لازم الاجرا است.
نظري جلالي ادامه داد: پيگيريم تا اين قانون كه در بخش كوچكي از دستگاههاي اجرايي تاكنون اجرا نشده، اجرايي شود.
وي با اشاره به اينكه تمام سعي و تلاشها براين استوار است كه قراردادهاي طبق قانون تنظيم شوند، بيان داشت: تاكنون بيش از 500 شركت خدماتي به علت تخلف، لغو پروانه و از ادامه فعاليت منع شدهاند و حق و حقوق كارگران آنها نيز به طور كامل پرداخت شده است.
معاون كار روابط كار وزارت كار و امور اجتماعي خاطرنشان كرد: دريافت چك سفيد امضا توسط كارفرما از كارگر خلاف قانون است.
نظري جلالي يادآور شد: از 700 نفر متخصص مشاوره فني در 10 رشته تخصصي و امكانات بخش خصوصي براي ايمني و حفاظت فني استفاده شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰