رزا مومنی در دوازدهمین دوره نمایشگاه «مادر، نوزاد و کودک» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی دانشجو_ فاطمه قدیری، گفت: ما، در دنیا یکسری اسباببازیهایی داریم که برای بچهها گیجکنندهاند و حتی ممکن است به اعتماد نفس آنها صدمه بزند، چرا که به جای تشویق کودک، فقط اسباببازی تبلیغ میشود. البته اسباببازیهایی هست که به موضوع خلاقیت بها میدهد و نمایشگاه باید از آنها حمایت کند.
وی تاکید کرد: برای رقابتیشدن نمایشگاه باید از کارهای دستی که باعث افزایش خلاقیت و ابتکار بچهها میشود، حمایت بیشتری شود تا تولیدکنندگان این محصولات از نظر مالی و اجتماعی بتوانند به پویایی بیشتری برسند. چون اسباببازیهای فکری و آموزشی و انگیزشی باعث میشود که کودک به چالش کشیده شود و این چالشهاست که در نهایت رشد فکری او را رقم میزند.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه تولیدات شرکتش در حوزه اسباببازیهای چوبی دستساز است، تاکید کرد: ما، در این نمایشگاه با کارهای مونتسوری که پازلهای چوبی برای جایگذاری هستند و به کودکان در تشخیص شکل و رنگها کمک میکنند و در گروه اسباببازیهای دستورزی و خلاقیت قرار دارند حاضر شدهایم. بخشی از تازههای تولید ما هم در زمینه محرکهای حرکتی است که در نهایت به هماهنگی دست و پا و چشم نوزادان کمک میکند.
مونتسوری روشی است که بر مبنای آن کودکان در گروههای سنی مختلف با هم در محیط آموزشی قرار میگیرند و میتوانند تجربههای خود را به هم انتقال دهند.
رزا مومنی در پایان زمان برگزاری این نمایشگاه که تا ساعت ۱۶ است زمان مناسبی ندانست و گفت:ای کاش میشد نمایشگاه را در جایی برگزار کرد که با بازدیدکنندگان بیشتری همراه باشد. نمایشگاه بینالمللی تهران با توجه به محدودیتهای زمانی که دارد شاید گزینه خوبی برای این منظور نباشد.
دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی «مادر، نوزاد و کودک» از سوی شرکت میلاد نور به عنوان کارگزار سازمان توسعه تجارت و با نظارت شورای نظارت بر اسباببازی از روز سوم اسفند ۱۴۰۱ به صورت حضوری در سالنهای ۵ و ۶ نمایشگاه بینالمللی تهران آغاز شد و تا پنجم اسفند از ساعت ۸ تا ۱۶ پذیرای بازدیدکنندگان است.