کد خبر:۱۰۶۲۶۰۹
مفرد:

جشنواره ملی جهادگران، بزرگترین رویداد جهادی کشور است/ مردم از سال آینده ثمرات شورای عالی جهادسازندگی را لمس می‌کنند

عضو شورای عالی جهاد سازندگی کشور گفت: چهارمین جشنواره ملی کشور با توجه به استقبالی که از آن صورت گرفته بزرگترین رویداد جهادی کشور در سالجاری محسوب می‌شود.

جشنواره ملی جهادگران، بزرگترین رویداد جهادی کشور است/ مردم از سال آینده ثمرات شورای عالی جهادسازندگی را لمس می‌کنند

صادق مفرد، عضو شورای عالی جهاد سازندگی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: چهارمین جشواره عالی جهادگران حاصل یک سال تلاش گروه های جهادی است و با توجه به استقبالی که از آن صورت گرفته بزرگترین رویداد جهادی کشور در سالجاری محسوب می‌شود.

وی افزود: فعالیت گروه های جهادی در طول سال و به ویژه در زمان وقوع حوادث یا مسائلی مانند شیوع ویروس کرونا اوج می گیرد.

صادق مفرد بیان کرد: هر ساله بهترین فعالیت های گروه های جهادی که در قله قرار دارند در جشنواره ملی جهادگران ارائه می‌شوند.

وی بیان کرد: گروه های جهادی موفق در جلب مشارکت‌های مردمی و گروه های دارای تشکیلات قوی که موفق شده‌اند مسئله یک منطقه را حل کنند دستاوردهای خود را در جشنواره ملی جهادگران به اشتراک می‌گذارند.

صادق مفرد افزود: مخاطب اول جشنواره ملی جهادگران فعالین جهادی هستند و ما در قالب این جشنواره زیست بومی را فراهم کرده‌ایم تا فعالین جهادی که در استان‌های مختلف به فعالیت می پردازند بتوانند همدیگر را پیدا کنند.

 

کد ویدیو

وی اظهار کرد: جشنواره ملی جهادگران با مشارکت سه هزار گروه جهادی برگزار می شود و حدود ۷۸۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شده که این آثار توسط ۴۰ نفر از داوران که جز افراد موثر و فعالین سابق اردوهای جهادی هستند داوری می شوند.

صادق مفرد افزود: چهارمین جشنواره ملی کشور با توجه به استقبالی که از آن صورت گرفته بزرگترین رویداد جهادی کشور در سالجاری محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: بدنه چهارمین جشنواره ملی جهادگران دانشجویی است ولی گروه های جهادی طلاب، بین الملل و اقشار مختلف هم در این جشنواره حضور یافته اند.

وی در ادامه اضافه کرد: شورای عالی جهادسازندگی با آنچه که در اوایل انقلاب وجود داشته متفاوت است و این شورا به عنوان یک سازمان دارای هویت که عملیات می کند محسوب نمی شود.

وی گفت: جریان جهادی در کشور رشد یافته و زمینه آن در دانشگاه ها، مدارس و بخش های مختلف شکل گرفته است. با این اوصاف شورای عالی جهاد سازندگی تلاش می کند تا ظرفیت جهادی کشور را  به حاکمیت و دستگاه های متولی محرومیت زدایی وصل کند.

صادق مفرد بیان کرد: با تشکیل شورای عالی جهاد سازندگی اعضای حقوقی این شورا شامل وزارت خانه‌ها، دستگاه ها  و نهادها مسائل خود را مطرح می کنند و ما به عنوان عضو حقیقی و به نمایندگی از گروه‌های جهادی سعی می‌کنیم ظرفیت این شبکه مردمی را به وزارتخانه ها و دیگر نهادها گره بزنیم.

وی تصریح کرد: شورای عالی جهادسازندگی فعلا در اول راه است ولی از سال آینده نهال آن کاشته می شود و مردم ثمرات آن را لمس می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار