قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه بازدید از چهارمین جشنواره ملی جهادگران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: جشنواره ملی جهادگران یک رویداد بزرگ و فوق تصور است که در آن مجموعههای مردم نهاد و دانشجویان دغدغهمند کارهای بزرگ اساسی و ماندگار خود در کل کشور را در معرض نمایش قرار داده اند. این جشنواره میتواند باعث هم افزایی و همسویی استراتژیک بین گروههای جهادی شود.
وی افزود: سازمان بهزیستی تنها سازمان حاکمیتی و اورژانسی کشور است که به افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و افراد در معرض آسیبهای اجتماعی خدمات ارائه میدهد و در راستای توانمندسازی آنها گام برمی دارد؛ لذا مردمی سازی از یک سال پیش در دستور کار سازمان بهزیستی و بر این اساس هدف ما این است که ارتباطات سازمان با گروههای جهادی و مردمی به صورت حرفهای برقرار شود.
قادری با بیان اینکه سازمان بهزیستی میتواند از ظرفیت دانش آموزان و دانشجویان جهادی به عنوان بازوی حرفهای خود در راستای اهداف این سازمان بهرهمند شود و کارهای اساسی خود را که مهمترین آن توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش است انجام دهد، تصریح کرد: هدف بنده از حضور در جشنواره ملی جهادگران آشنایی با دستاوردها و تاریخ شفاهی فعالیتهای گروهای جهادی است و بر این اساس امیدواریم در سال ۱۴۰۲ بتوانیم یک نشست علمی منتج به نتیجه را با گروههای جهادی برگزار کنیم و دستاورد آن انعقاد تفاهم نامهها در استانها و شهرها و بر اساس اقلیمهایی که گروههای جهادی کار میکنند، باشد.
وی اظهار کرد: اتصال بین دستگاههای دیوانی و اداری کشور با بدنه مردمی یک فرآیند خاص را میطلبد یعنی باید حتما یک نگاه جدید و جامع و فارغ از بروکراسیهای ناکارآمد اداری شکل بگیرد. ما در این یک سال انتصاباتی داشتیم و دستیار مردمی سازی دولت را در سازمان منصوب کرده ایم و خانه خلاق نیز تاسیس شده. با این اوصاف هفتهای نیست که ما با گروههای جهادی جلسه نداشته باشیم. مضاف بر این نوع انتصاب مدیران در استانها نیز گویای ارتباط بین سازمان بهزیستی با شبکههای مردمی است.
رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه دانشجویان تحت پوشش تا مقطع دکترا از حمایتهای سازمان بهزیستی بهره مند میشوند گفت: بیش از ۲۷ هزار دانشجو تحت پوشش سازمان بهزیستی مراتب علمی خود را طی میکنند. اما مهم این است کسی که خدمتی را دریافت میکند یک روزی خودش خیر و نیکوکار باشد و ما در پی آن هستیم که بتوانیم از ظرفیت این دانش آموزان و دانشجویان استفاده و یک زنجیره ارزش کامل را درست کنیم.