کد خبر:۱۰۶۳۴۸۸
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی:

زنِ تراز انقلاب اسلامی بهترین نمونه برای حضورِ اجتماعی مفید در جهانِ ناسالم مدرن است

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی طی بیانیه‌ای که در حضور معاون زنان و خانواده رئیس جمهور قرائت شد، زنِ تراز انقلاب اسلامی را بهترین نمونه برای حضورِ اجتماعی مفید در جهانِ ناسالم مدرن دانست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی طی بیانیه‌ای که در حضور انسیه خزعلی، معاون زنان و خانواده رئیس جمهور قرائت شد، زنِ تراز انقلاب اسلامی را بهترین نمونه برای حضورِ اجتماعی مفید در جهانِ ناسالم مدرن دانست.

متن بیانیهٔ قرائت شده توسط بسیج دانشجویی در حضور معاون حوزه زنان و خانواده ریاست جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در روزگاری به سر می‌بریم که غرب مدرن که به گفته رهبر انقلاب بیشترین ظلم‌ها را به زنان جهان روا داشته است، اکنون داعیه‌دار «حق زن» در مجامع بین‌المللی شده و خویش را طرفدار حقوق زنان نشان می‌دهد. در این سوی جهان و در ایران اسلامی، دخترانی هستند که در دامن مادران انقلابی دیروز پرورش یافته و ریشه‌های تفکر اسلامی و انقلابی در وجود آن‌ها نهادینه شده‌است. ما معتقدیم زنِ تراز انقلاب اسلامی می‌تواند بهترین نمونه برای حضورِ اجتماعی مفید و مؤثر و نیز ایفای نقش‌های اساسی در جهانِ ناسالم مدرن باشد.

خانم دکتر خزعلی؛ معاونت محترم امور زنان و خانواده رئیس جمهور

با توجه به فضای غبارآلودی که همه طیف‌ها از فمنیست‌های درجه ۱ و ۲ گرفته تا همجنسگرایان، دعویِ حمایت از حقوق زنان را دارند، معاونتی که شما مسئول آن هستید باید بیش از پیش در فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه نقش تعیین‌کنندگی را ایفا کند. البته می‌دانیم که شما به این اهمیت واقفید و  نسبت خود را با ۸ سال گذشتهٔ این معاونت مشخص کرده‌اید. اما مسئله آن جایی حیاتی می‌شود که نگاه تشریفاتی بر این معاونت حاکم شود و خود را نه تنها در صحنه عمل و فکر و ادبیات فعال و دارای پویایی و طراحی  نمی‌بیند، بلکه در قبال نظریات و ایده‌های غربی و شرقی که هر کدام ظلم علنی به زنان روا داشته‌اند منفعلانه عمل می‌کند و صدای زنِ مسلمان و تراز ایرانی در جهان نباشد!

آیا اندیشیده‌اید چرا معاونت زنان نقشی در فضای گفتمانی حوزه زنان ایران اسلامی ندارد؟ اگر دارد نظام مفاهیم متمایز این گفتمان با گفتمان‌های غربی و روشنفکری چیست؟ ایدهٔ معاونت برای هجو و طرد گفتمان‌های شرقی و غربی چیست؟ شبکهٔ زنان جهان اسلام در واکنش به اقدامات تحریمی حقوق بشری غرب علیه ایران چرا شکل نمی‌گیرد؟ در پیام کنگره رهبری، حق کرامت الهی بالاترین حق زن معرفی شده است.   دولت برای محوری کردن این حق در تمام ساحات سیاست‌گذاری حوزه زنان و خانواده چه کرده است؟ آیا توانسته‌اید نگاه مسئولین و نظام حکمرانی را به مقولهٔ زنان ایرانی تغییر دهید؟ در ادبیات رهبری واژه «رهبران نهضت» برای زنان استفاده شده است و نقش زنان را پیشران حرکت‌های تاریخی دانسته اند. دولت برای توسعهٔ چنین نگاهی و قرار دادن زنان در چنین جایگاهی چه کرده است؟ ایده‌ی معاونت زنان برای احیا و قیام زنان برای حل مسائل خود و مسائل انقلاب اسلامی چه بوده است؟!

خانم خزعلی!

سوال ما دانشجویان از شما و مسئولین این است، پس از گذشت تقریبا نیمی از دولت سیزدهم سیاست کلان و ایدهٔ مرکزی حاضر در این معاونت چیست؟ دولت چه راهبرد‌هایی را برای تحقق این ایده در پیش گرفته است؟؟   آیا ثمرات این راهبرد‌ها در زندگی زنان جامعه ما دیده خواهد شد دولت آقای روحانی و معاونت زنان ایشان طرح‌ها و لوایح مثل کودک‌همسری را موضوع روز جامعه و نظام قانونگذاری کشورمان می‌کرد. دولت شما چه لوایح و طرح‌های کلانی برای حوزه زنان دارد؟

شنیده شده است شاخص‌های عدالت جنسیتی را از ۳۰۰ عدد به ۵۰۰ رسانده‌اید. چقدر از این شاخص‌ها در استان‌های ما اجرایی میشوند؟ آیا اصلاً به این فکر شده که چه مقداری از این شاخص‌ها ظرفیت اجرایی شدن دارند؟ آیا ادبیاتی برای آن‌ها خلق شده و توسط نهادِ علم ارزش‌گذاری شده‌اند؟

در فضا‌های مختلف اجتماعی و شغلی، مادرانی را میبینیم که به دلیل وجود فرزند از خدمت تمام و کمال باز می‌مانند و  توان قبلی برای ادامه فعالیت‌های اجتماعی و کاری را ندارند. آیا معاونت زنان، توجهی به اهمیت وجود مراکزی اختصاصی ویژهٔ کودکان در دانشگاه‌ها یا سازمان‌های مقتضی جهت آسایش مادران و همچنین در سطح موقعیت‌های شغلی مانند بیمارستان‌ها که پرستاران زن به‌غایت به چشم می‌خورند داشته است؟!

معاون محترم رئیس جمهور

صریحا عرض می‌کنیم تا اینجا هر اقدامی که صورت گرفت و هر نتیجه‌ای که حاصل شده مطمئنا‍ً به قدری مطلوب نبوده است که شاهد اتفاقات و مسائلی همچون رخ‌داد‌های یاد شده بوده باشیم.   اما هم‌چنان از شما توقع می‌رود به عنوان دارندهٔ مسئولیت مهمی، چون امور زن در دولت، علاوه بر اینکه لازم است حضور مستمر در محافل دانشجویی و فضای نخبگانی و پاسخ به سوالات و شبهات دانشجویان و همچنین تببین و ارائه گزارش کار تا حد ممکن صورت بگیرد، عملکرد این نهاد نیز رشد و بهبود و ارتقاء پیدا کرده و ان شالله روز به روز شاهد تغییرات مثبت در سطح جامعه باشیم؛ و من الله توفیق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار