به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد برکت درباره ساخت کتابخانه توسط این بنیاد توضیح داد: تا به امروز ۴۲ کتابخانه در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور ساخته و تکمیل شده و در اختیار علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.
محمد ترکمانه ادامه داد: بنیاد برکت با هدف برقراری عدالت فرهنگی و آموزشی، ترویج کتاب و کتابخوانی، افزایش سرانه فضای مطالعه و پاسخگویی به نیاز جوانان در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، به حوزه ساخت کتابخانه ورود نموده و ۴۲ کتابخانه را با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان احداث یا تکمیل نموده و تقدیم اهالی کتاب مناطق کمبرخوردار کشور کرده است.
وی خاطرنشان کرد: کتابخانههای ساخته و تکمیل شده توسط بنیاد برکت در مناطق کمبرخوردار سراسر کشور و در شهرهایی همچون چاراویماق، آذرشهر، شاهیندژ، درهشهر، دهلران، ایوان، چرداول، گرمه، کارون و نیریز افتتاح شده یا آماده بهرهبرداری است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، کتابخانههای این بنیاد با همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور ساخته و تکمیل شده و در اختیار مردم شریف مناطق محروم و کمتر توسعهیافته قرار گرفته است.
ترکمانه تصریح کرد: بنیاد برکت با توجه به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب به کتاب و کتابخوانی و نیاز جوامع روستایی و کمتر برخوردار به افزایش سطح مطالعه و آموزش، و همچنین سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ساخت کتابخانه و مراکز فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی یادآور شد: بنیاد برکت علاوه بر ساخت و تکمیل این کتابخانهها، در تجهیز و تامین کتابها و وسایل کمک آموزشی مورد نیاز آنها نیز با نهاد کتابخانههای عمومی کشور مشارکت و همکاری دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح طرحهای عمرانی و زیربنایی این بنیاد در کشور اظهار داشت: ساخت و تکمیل ۵۸ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلی، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی و آبرسانی را در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار داریم که از این تعداد، بیش از ۵۲ هزار طرح تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.