به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیمان صالحی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به تنوع و گستردگی تخصصهای موجود و همچنین زمینههای اجرایی و صنعتی متعدد در کشور، ضرورت دارد که دانشگاهها با مدیریت مناسب زنجیرهها و شبکههای تخصصی مفیدی بین اساتید و شرکتهای تولیدی و مراکز اجرایی ایجاد کنند.
وی افزود: ایجاد زمینه و روش مناسب برای همکاری جدیتر دانشگاهها با جامعه و صنعت از طریق آشنایی واقعی و دقیق اعضای هیئت علمی با شرایط و مسائل اجرایی حوزه تخصصی یکی از اهداف طرح فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت است.
صالحی تصریح کرد: بر پایه این طرح اعضای هیئت علمی میتوانند بین ۳ ماه تا یکسال به صورت پاره وقت یا تمام وقت به سازمان یا شرکت مرتبط با حوزه تخصصی خود مأمور شده و علاوه بر آشنایی با مسائل و مشکلات آنها، تا حد امکان در بهبود شرایط و افزایش بهرهوری آنها مشارکت کنند. بر اساس پایش سال ۱۴۰۱، بیش از ۶۰۰ نفر از اعضای هیات علمی در دورههای فرصت مطالعاتی برگزار شده در دانشگاهها شرکت کردهاند. همچنین کتابی با عنوان فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.
کتاب فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت علاوه بر اینکه در بخش کتابها و گزارشها در سامانه ساجد قابل مشاهده و دانلود است، از طریق لینک زیر نیز قابل دریافت است.