محدوديتي براي حضور و فعاليت زنان در دستگاه قضايي وجود ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۰۶
رئيس كل دادگستري استان فارس:

محدوديتي براي حضور و فعاليت زنان در دستگاه قضايي وجود ندارد

رئيس كل دادگستري استان فارس در رابطه با جذب فارغ التحصيلان زن در قوه قضائيه گفت: زنان مي‌توانند به عنوان داديار، كار قضاوت انجام دهند، بنابراين هيچ محدوديتي براي حضور و فعاليت زنان در دستگاه قضايي كشور وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، احمد سياوش‌پور امروز در نخستين همايش دانشجويي  «بررسي ساختار و تشكيلات قوه قضاييه و سياست هاي دادگستري استان فارس» که  با حضور مسئولان قضايي استان در دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد، با تاکيد براينكه به بركت وجود دانشگاه هاي كشور تعداد وكلاي دادگستري افزايش يافته است، اظهار داشت: هم اكنون وضعيت به گونه اي است كه اگر كسي نياز به وكيل داشت به راحتي مي تواند يك وكيل در اختيار داشته باشد.

 

وی با اشاره به اينكه در گذشته تعداد كارشناسان حقوقي در دادگستري ها بسيار محدود بود، افزود: هم اكنون دانشگاه ها توانسته اند بخش قابل توجهي از نياز دستگاه قضايي در استان به كارشناسان حقوقي را در تمام رشته هاي تخصصي مرتبط تامين كنند تا زمينه يك دادرسي عادلانه فراهم شود .

 

رئيس كل دادگستري استان فارس قطعيت احكام و قاطعيت در اجراي احكام را از شاخصه هاي دستگاه قضايي دانست و بیان داشت: در استان فارس به علت كمبود نيروي انساني در بخش قضاوت بايد از دانش آموختگان دانشگاه ها جذب صورت بگيرد؛ چراكه دانشكده علوم قضايي و حوزه هاي علميه به تنهايي تامين كننده نياز نيروي انساني در بخش قضات نيست و فارغ التحصيلان دانشگاه ها نيز مي توانند نقش قابل توجهي داشته باشند. /انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار