کد خبر:۱۰۶۳۸۱
سمینار «آشنایی با گروهک منافقين و ارتباط آن با فتنه 88» در دانشگاه خلیجفارس برگزار شد
سمینار یک روزه «آشنایی با گروهک منافقین و ارتباط آن با فتنه 88» اول ديماه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بوشهر ، حمید خدابنده، عضو سابق سازمان مجاهدین خلق و گروهک منافقان در سمینار «آشنایی با گروهک منافقین و ارتباط آن با فتنه 88» با اشاره به اینکه زمانی که به بهانه درس به فرانسه رفته بودم در دام این گروه افتادم، اظهار داشت: آنها برای بار اول با نهج البلاغه مرا جذب کردند و بعد شروع به مغزشویی کرده به گونه ای که بتوانی به راحتی از همه ارزش های زندگی چشم پوشی کنی.
وی افزود: گروهک منافقان که البته به نظر من فرقه منافقان است چون کلمه CULE به درستی ترجمه نشده است و معنای واقعی آن فرقه می باشد یک پدیده روان شناختی و اجتماعی است نه تاریخی.
عضو سابق گروهک منافقین اظهار داشت: قشر آسیب پذیر و ساده چون دانشجویان شهرستانی بیشتر در معرض خطر این گروهک هستند؛ چون آنها به دنبال کسانی می گردند که دارای تجربه کم باشند.
خدا بنده با تاکید بر اینکه 90 درصد مردم ما از این گروهک اطلاعی ندارند و فقط با اسم آن را می شناسند گفت: مسئولان ما با توجه به خطر این گروهک در کشور و چنانچه در فتنه 88 نیز حضور مستمر داشتند باید نسبت به شناخت آن به جوانان تلاش كنند.
وی تصریح کرد: این گروهک به دنبال سه گروه از افراد هستند ، اولین گروه کسانی هستند که دیدگاه ضد آمریکایی دارند و مدافه ایران هستند و دومین گروه کسانی که در جستجوی کار به خارج کشور هستند و سومین گروه افرادی که مدافع حقوق کارگران هستند.
لازم به ذكر است، کانون هابیلیان از پنج سال پیش توسط یکی از خانواده شهدایی که توسط گروهک منافقان شهید شده بود، تشکیل شده است و هدف آن شناسایی این گروه به جامعه است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰