کد خبر:۱۰۶۳۸۵۵
در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی؛

کلیات برنامه درسی رشته مدیریت دولتی در مقطع دکتری در ۵ گرایش تصویب شد

جلسه ۲۲۱ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست دکتر غلامعلی حدادعادل، روز دوشنبه هشتم اسفند ماه ۱۴۰۱ در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این جلسه سرفصل برنامه درسی رشته مدیریت دولتی در مقطع دکتری مورد بررسی قرار گرفت و خداداد حسینی، رضا واعظی و حسن دانایی‌فرد در خصوص این برنامه در هشت گرایش خط مشی گذاری، مدیریت توسعه ملی و تطبیقی، مدیریت منابع انسانی در بخش دولتی، مدیریت رفتار سازمانی، مدیریت محلی و شهری، مدیریت سازمان‌های دولتی، مدیریت مالی و بودجه دولتی، حکمرانی و تنظیم‌گری گزارش ارائه دادند.


تدوین این برنامه به مدت هشت سال به طول انجامیده و بالغ بر دو سال در کارگروه مدیریت شورای تحول مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت.


کلیات برنامه درسی رشته مدیریت دولتی در مقطع دکتری با ۱۸ واحد به‌علاوه پایان‌نامه مورد تصویب قرارگرفت، به این ترتیب که ۹ واحد بین تمام گرایش‌ها مشترک است و ۹ واحد اختصاصی هر گرایش می‌باشد.

با توجه به این که گرایش مدیریت محلی و شهری در عنوان و موضوع با رشته‌ای با همین عنوان در معماری و شهرسازی هم‌پوشانی دارد مقرر شد نظر کارگروه شهرسازی دراین زمینه اخذ شود.

همچنین رشته مالی و بودجه دولتی تشابه بسیاری با رشته اقتصاد مالی دارد که در زیرمجموعه علوم اقتصادی قبلا به‌تصویب رسیده است؛ لذا مقرر گردید مجدد با اساتید علوم اقتصادی و همچنین یک نماینده از سازمان برنامه و بودجه موضوع هم از جنبه هم‌پوشانی و هم از بعد محتوایی مورد بازنگری قرارگیرد و هم مسایل استخدامی و مشکلات آن برطرف گردد.

در پایان کلیات رشته مدیریت دولتی با گرایش خط مشی‌گذاری عمومی، مدیریت توسعه ملی و تطبیقی، مدیریت منابع انسانی در بخش دولتی، مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت سازمان‌های دولتی تصویب و بررسی جزئیات سرفصل‌ها به جلسه بعد موکول شد.


گرایش حکمرانی و تنظیم‌گری، مدیریت محلی و شهری و مدیریت مالی و بودجه جهت بررسی مجدد به کارگروه عودت داده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار