کد خبر:۱۰۶۴۹۳۳
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

مسئولیت اصلی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد؛ کار تشکیلاتی و تربیتی است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان این‌که برنامه‌ریزی صحیح و هدفمند لازمه کار فرهنگی است، گفت: مسؤولیت اصلی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد؛ کار تشکیلاتی و تربیتی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم  در جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان با تبریک فرا رسیدن ۱۸ اسفند، سالروز تأسیس کانون‌های مساجد کشور اظهار داشت: هم‌افزایی و همگرایی متولیان امور مساجد؛ همواره عامل موفقیت در فعالیت‌های مسجدی بوده است.


امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: اگر اتحاد و همدلی میان نهاد‌های مسجدی نباشد، دوگانگی و گاه چندگانگی پیش خواهد آمد و منجر به از دست رفتن ظرفیت‌ها و فرصت‌ها خواهد شد، از این رو باید از ظرفیت‌های همگدیگر برای تعالی فرهنگی نظام بهره‌مند شویم.


وی با تأکید بر این‌که باید برنامه جامع برای همگرایی نهاد‌های فرهنگی و دینی در مساجد وجود داشته باشد، افزود: اصل و سبک کار در مساجد باید تشکیلاتی و تربیتی باشد، رویکردی که در امور تربیتی اتخاذ می‌شود باید دارای برنامه ریزی صحیح و هدفمند باشند.


رئیس شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان با بیان این‌که تربیت نسل جوان باید در اولویت برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باشد، گفت: حضور میدانی در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید مورد توجه مدیر جدید ستاد فهما استان باشد.


وی بهره مندی از ظرفیت آموزش و پرورش برای تعمیق فرهنگ انتظار و آشنایی حداکثری با معارف مهدوی را مورد تأکید قرار داد و افزود: تربیت نسل مهدوی کشور را در مقابل توطئه‌های دشمنان بیمه خواهد کرد، قطعا این امر در مسیر تشکیل تمدن نوین اسلامی مورد نظر رهبر معظم انقلاب است.


آل هاشم با بیان این‌که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد؛ باید هر یک پایگاه بصیرت افزایی و روشنگری باشند، خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم ستاد فهما استان می‌تواند با بهره مندی از افراد متخصص و با برخورداری از اخلاق حسنه می‌تواند نقش ارزنده در پاسخ به نیاز‌های جوانان و جذب مخاطبان داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار