آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۶۵۶

آخرین عرضه‌های اولیه امسال، سه‌شنبه انجام می‌شود +جزئیات

نوزدهمین و بیستمین عرضه‌های اولیه سال ۱۴۰۱، با عرضه اولیه ۸ و ۷ درصد سهام سیم و کابل ابهر و توسعه صنایع و معادن غدیر، ۲۳ اسفند در فرابورس و بورس انجام می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سهام شرکت‌های سیم و کابل ابهر و بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر به عنوان نوزدهمین و بیستمین شرکت تازه وارد از طریق فرابورس و بورس، سه شنبه این هفته (۲۳ اسفند) عرضه اولیه خواهند شد.

بر اساس این گزارش، ۸۱.۹ میلیون سهم معادل ۸ درصد سهام "بکابل" با حداکثر سهمیه دو میلیون و ۷۰۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه خواهد شد و مشاور این عرضه نیز کارگزاری مفید و متعهد خرید گروه خدمات بازار سرمایه مفید است.

ارسال سفارش برای این عرضه در حالی صرفا ً از طریق ایستگاه‌های معاملاتی (نامک) امکان پذیر خواهد بود که ۵۰ درصد از سهام خریداری شده در روز عرضه اولیه توسط سرمایه گذاران واجد شرایط تا ۹۰ روز پس از تاریخ عرضه اولیه امکان عرضه نخواهد داشت.

همچنین یک میلیارد و ۲۹۵ میلیون سهم معادل ۷ درصد سهام "وکغدیر" با قیمت مبنای ۱۵۵۰ تومانی و حداکثر سهمیه ۳۰۰۰ سهمی به هر کد حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت در بازار دوم معاملات بورس عرضه می‌شود. مدیر عرضه هم کارگزاری آرمون بورس و متعهدین خرید سه تامین سرمایه کاردان، دماوند و امید هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار