به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: از اسفند ۱۴۰۰ به طراحی رویدادی با عنوان چهارشنبههای فرهنگی رسیدیم.
او ادامه داد: چهارشنبه یک هفته در میان به مناطق مختلف تهران به ویژه مناطق محرومتر میرویم. ما در هیچ جا نمیتوانیم ادعا کنیم که نیاز به کار فرهنگی نیست. البته لکههای آسیب فقط در جنوب تهران نیست و هرجایی که غفلت کنیم لکه آسیب خود را نشان میدهد و ما وظیفه داریم با کمک شهروندان آن را رفع کنیم.
نادعلی اذعان داشت: ۱۱ منطقه برای چهارشنبههای فرهنگی مشخص شد. در این بازدیدها از برخی از مجموعههای ورزشی که تعطیل شده و باید به چرخه باز گردند بازدید بعمل میآمد. یک بحث فرهنگی یک ساعت و نیم در هر منطقه با شورای معاونان این مناطق داشتیم.
وی در ادامه افزود: در این دیدارها با فعالان و نخبگان فرهنگی اجتماعی منطقه جلساتی برگزار میشد. همچنین از ۱۲ صنف مختلف فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی در این جلسات حضور داشته و موضوعات مختلف مطرح شده و تلاش ما این بود که دغدغه این افراد را که در بین مردم جزو گروههای مرجع هستند را بدانیم تا بتوانیم در تصمیم گیریها در شورا نیز از این دغدغهها غافل نباشیم.
سخنگوی شورای شهر تصریح کرد: یکی از مساجدی که نقش راهبری فرهنگی و اجتماعی در محل داشت انتخاب شده و با مردم در آنجا گفتگو کرده و مطالبات آنها را میشنیدیم. وی ادامه داد: در مجموع در برنامههای چهارشنبههای فرهنگی ۶۳ بازدید انجام شده است.
وی در پاسخ به سوال پیرامون نامه درخواست شهرداری تهران برای تفویض اختیار اعتبار و ساختار جذب جمع آوری و توانمندسازی کودکان کار به این مجموعه گفت: ما قرار گاه اجتماعی را در شهرداری ایجاد کردیم چرا که یکی از حلقههای مفقوده در مدیریت شهری عدم مدیریت یکپارچه شهری بود که در حال حاضر شهرداری با ایجاد این قرارگاه به دنبال این است که همه نهادها در کنار هم باشند تا بتوانند این مشکلات را برطرف کنند.
او افزود: قرارگاه اجتماعی اتفاق خوبی بوده است، اما فراز وفرودهایی را پشت سر گذاشته و شهرداری نقش میانداری را داشته است. این قرارگاه میتواند الگوی خوبی برای کارهای دیگر باشد.
نادعلی تصریح کرد: این کار مستلزم این است که بودجه بهصورت یک دست قرار گیرد و مباحث به صورت یک تکه قرار بگیرد. در حال حاضر بخشی از اهداف در قرارگاه اجتماعی برقرار شده و این کار برای مدیریت بهتر است.
وی در پاسخ به پرسش پیرامون بودجه ساماندهی این کار و واگذاری آن به شهرداری همچنین در خصوص افزایش بودجه فرهنگی شهرداری در سال آینده گفت: باید کار به صورت یک تکه باشد و مباحث بودجه هم مطرح است. بودجه افزایش ۷۶ درصدی را داشته است.