به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران پیرامون سوال دربارهی تبدیل دره فرحزاد و تئاتر شهر به مکان فرهنگی اظهار داشت: در رابطه با دره فرحزاد، مدتی قبل بازدید طولانی از آن منطقه داشتیم و ساماندهی خوبی مانند جمع آوری تمام نخاله ها و ضایعات لحاظ شده و طراحی برای اکوپارک نیز صورت گرفته است.
نادعلی در توضیح به مشکلات و مسائل تئاتر شهر گفت: طرح بسیار زیبایی در سازمان زیباسازی برای ساماندهی تئاتر شهر تهیه شده است. طی جلسهای این طرح ارائه شد و مواردی که ما در نظر داشتیم در آن رعایت شده است. برنامه ما این بود که محوطه حفاظ نداشته باشد، حریم تئاتر شهر حفظ شود و حریم میراث فرهنگی دستخوش تغییرات نشود و طرح ساماندهی بر این اساس تهیه شده است.
وی افزود: اداره کل هنرهای نمایشی نیز در جریان این طرح است و برای پیشبرد امور، جلسات با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.
نادعلی اذعان داشت: در بحث جمعآوری دست فروشان تعارض وجود دارد این دسته از افراد در حال فعالیت هستند، اما فضای اطراف پارک دانشجو ساماندهی خواهد شد. چراکه محدوده دچار به هم ریختگی است و نیاز به ساماندهی دارد؛ اما با توجه به نیاز دستفروشان برای امرار معاش در ایام منتهی به نوروز، ساماندهی پس از ایام تعطیلات عید انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: در مراحل بعدی ساماندهی بوستان دانشجو انجام خواهد شد تا خانوادهها بتوانند از محوطه بازدید کنند؛ چراکه واقعیت این است که پارک دانشجو تنها مختص یک قشر خاص نیست و همه اقشار باید بتوانند در آن حضور پیدا کنند.
سخنگوی شورا تاکید کرد: بوستانهای ما در تهران باید زیستپذیر برای خانوادهها باشند. از همین رو وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی و پلیس نیز باید همکاری لازم را داشته باشند.
نادعلی گفت: من این را نمیپذیرم که بخشی از بوستان را برای استفاده افراد پاک کنیم و مابقی به همان شکل بماند. برای مثال ایده بوستانهای مادر و کودک ایده بسیار خوبی است، ولی نباید امنیت و پاکسازی فقط در آن قسمت لحاظ شود.
وی در انتها افزود: ما در تمام خدماتی که ارائه میدهیم مدام با لکه آسیبهای اجتماعی مواجه هستیم که باید کاهش یابد، اما آنچه از دست ما خارج است ورودی آسیبهاست و تا کنترل نشود، رو به افزونی خواهد بود.