به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار "علی نوروزی" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی فعالیت غیرمجاز باربریهای حمل بار و کالای درون شهری (بارکالا و اثاثیه منزل در شهر تهران) و بروز نارضایتی بسیار زیاد شهروندان از فعالیت این رسته شغلی به صورت غیرمجاز در فضای مجازی و به دنبال آن در فضای حقیقی منجر به ایجاد هرج و مرج و بروز جرایم با مصادیق سرقت اموال، اخذ هزینههای حمل بار گزاف، باج گیری اموال شهروندان و بروز برخی ناهنجاریهای اخلاقی توسط عناصر خدماتی شده بود.
وی در ادامه مطالب فوق عنوان کرد: این موسسات حمل بار شهری فاقد مجوز اقدام به سوء استفاده از عناوین تجاری موسسات حمل بار کالا درون شهری دارای مجوز با ایجاد تغییرات در دامنهها و نیز بهره گیری از شماره تلفنهای موسسات معتبر میکردند و شهروندان را فریب میدادند از این رو موضوع به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا تصریح کرد: با توجه به دریافت شکایات مردمی توسط پلیس نظارت براماکن عمومی فراجا و با عنایت به طرح ریزی انجام شده نسبت به شناسایی و مستند سازی تعداد ۱۸۹ وبگاه فاقد مجوز اقدام که با هماهنگی معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور نسبت به فیلتر آنها در فضای مجازی اقدام شد؛ ضمن اینکه موضوع رصد و پایش لحظهای فعالیت غیرمجاز این رسته شغلی همواره توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا و اتحادیه مربوطه در دست اقدام است.
سردار نوروزی توصیه کرد که شهروندان عزیز برای استفاده از خدمات موسسات حمل بار حتما از داشتن مجوز آنها از طریق اتحادیه مربوطه اقدام و به نماد اعتماد الکترونیک آنها در فضای مجازی توجه کنند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا یادآور شد: هموطنان در صورت شناسایی واحدهای صنفی غیر مجاز حمل بار و ... موارد را از طریق آی دی ارتباطی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا در شبکه اجتماعی ایتا به نشانی: Admin_policeAmaken_Faraja@اعلام کنند.