آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۶۶۴
کارگردان سریال سلمان فارسی؛

خودم برای دیدن «سلمان فارسی» مشتاق‌ترم

داوود میرباقری، کارگردان «سلمان فارسی» درباره این سریال گفت: در روزهای پایانی فصل بیزانس هستیم و به زودی به فصل دشوار ایران می رسیم.
میرجعفری

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داوود میرباقری، کارگردان «سلمان فارسی» درباره این سریال گفت:«در روزهای پایانی فصل بیزانس هستیم و به زودی به فصل دشوار ایران می رسیم. بخش اعظم فصل ایران در شهرک غزالی فیلمبرداری می‌شود و در حال بررسی و مکان یابی برای بخش های اشرافی دربار ساسانی هستیم.»

وی با بیان اینکه خودش از همه مشتاق تر است تا سریال را روی آنتن ببیند، ابراز امیدواری کرد در صورت تداوم حمایت ها، ان شاءالله سریال «سلمان فارسی» در ۶۰ قسمت و از سال ۱۴۰۵ پخش شود.

سریال «سلمان فارسی» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه کنندگی حسین طاهری به زندگی و زمانه یار ایرانی پیامبر اکرم (ص) در سه فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام می‌پردازد. فیلمبرداری این سریال از اواخر آذر ۱۳۹۸ آغاز شده و هم اکنون در آبسرد دماوند ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار