کد خبر:۱۰۶۷۵۷۹

«صونا» به جشنواره بین‌المللی فیلم زنان آمریکا راه پیدا کرد

فیلم کوتاه «صونا» به نویسندگی و کارگردانی زهرا ترکمنلو در هفتمین جشنواره بین‌المللی زنان CASCADIA آمریکا به رقابت می‌پردازد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مشاور رسانه‌ای اثر، فیلم کوتاه «صونا» به نویسندگی و کارگردانی زهرا ترکمنلو به هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم زنان آمریکا راه پیدا کرد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «صونا بین دوراهی، برای حل گره تنهایی به دنبال چاره است ….»

آثار منتخب به کارگردانان زن از سراسر جهان در جشنواره بین‌المللی فیلم زنان آمریکا از تاریخ ۴ تا ۷ می ۲۰۲۳ برابر با (۱۴ تا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲) در مرکز فیلم Pickford در بلینگهام آمریکا اکران خواهد شد.

این جشنواره یکی از معدود جشنواره‌های ایالات متحده است که به فیلم‌های زنانه و صدا‌ها و دیدگاه‌های زنان اختصاص دارد.

مجموعاً ۲۲ فیلم کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن در هفتمین دوره این جشنواره پذیرفته شده است که در این میان فیلم کوتاه «صونا» تنها فیلم ایرانی حاضر در این رویداد هنری است.

سایر آثار از کشور‌های ایالات متحده، کانادا، فرانسه، مجارستان، انگلستان، تایوان، قرقیزستان، بریتانیا، اسلوونی و مقدونیه، انتخاب شده‌اند.

فریبا سهرابی، نرجس دلآرام، سمانه بابازاده، حسام کاظمی، حامد غفارپور بازیگران فیلم کوتاه «صونا» هستند.

عوامل این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، تدوین و صداگذاری: نادر فرجی، صدابردار: بهنام اسداللهی، گریم: مهناز سیفی، دستیار کارگردان: پریناز مهری، مشاور رسانه‌: نگار امیری، مدیر پخش بین‌الملل: زهرا ترکمنلو.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار