کد خبر:۱۰۶۸۱۸۰

سبد حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال ۱۴۰۲ متنوع‌تر شد

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در چارچوب همکاری‌های بین‌المللی، سه فراخوان مشترک در همکاری با نهاد‌های بین‌المللی را برای سال ۱۴۰۲ منتشر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از این فراخوان‌ها که برای هشتمین سال به صورت مشترک با آکادمی علوم چین (CAS) منتشر شده است به حوزه مهندسی زیستی و فناوری نانو مرتبط می‌شود. در این فراخوان حداکثر ۶ طرح پژوهشی و ۳ کارگاه پژوهشی که به صورت مشترک توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و اعضای هیأت علمی آکادمی علوم چین تدوین ارائه شود، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. زمان اعلام این فراخوان روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ است.

بنیاد ملی علوم طبیعی چین

فراخوان مشترک با بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) نیز که برای سومین بار برگزار خواهد شد دیگر فراخوان مشترکی است که در بهار ۱۴۰۲ منترش شده است. در این فراخوان حداکثر از ۱۵ طرح پژوهشی که به صورت مشترک توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی سراسر کشور چین تهیه شده، مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

زمان تقریبی اعلام این فراخوان ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ است. زمان دقیق و حوزه‌های علمی مورد حمایت در این فراخوان متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

شورای پژوهش علم و فناوری ترکیه

فراخوان مشترک با شورای پژوهش علم و فناوری ترکیه (TUBITAK) نیز برای نخستین بار برگزار می‌شود و در آن حداکثر از ۵ طرح پژوهشی فناورانه حمایت خواهد شد. صندوق در این فراخوان در نظر دارد برای اولین بار قالب حمایتی ۲+۲ را در دستور کار خود قرار دهد؛ در این قالب حمایتی یک تیم متشکل از بخش دانشگاهی و بخش صنعت کشور ایران و یک تیم متشکل از بخش دانشگاهی و بخش صنعت کشور ترکیه به صورت مشترک طرح پژوهشی فناورانه ارایه می‌دهند.

زمان تقریبی اعلام این فراخوان ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ است. زمان دقیق و حوزه‌های علمی مورد حمایت در این فراخوان متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پژوهشگران می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی و آگاهی از جزئیات هر فراخوان، به اطلاعیه‌های اختصاصی که متعاقبا در تاریخ‌های ذکر شده از طریق سایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور منتشر می‌شود، مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار