کد خبر:۱۰۶۸۴۵
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اروميه:
عدهاي در تلاشند تا از عمق نفرت ملت ايران نسبت به سران فتنه بكاهند
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اروميه گفت: عدهاي خواسته يا ناخواسته در تلاشند تا از عمق نفرت و شدت كينه ملت مسلمان و انقلابي ايران نسبت به سران فتنه و عمالشان بكاهند.
عبدالله سيواني زاد در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اروميه، اظهارداشت: حماسه 9 دي روز تولي و تبري ملت ايران و نشان دهنده عمق نفرت ملت از دشمنان و اثبات مجدد ولايتمداري آنها بود، روزي كه مردم از مسئولان و دستگاه هاي عريض و طويل، اما بي خاصيت فرهنگي جلو افتاده و به صورت كاملاً خودجوش پا به عرصه اعتراض گذاشتند.
وي افزود: مردم در ماه هاي اول فتنه بسياري از رفتارها و جنايت هاي سران فتنه و هواداران قليل آنها را به هر ترتيبي كه بود، تحمل كردند، اما خدشه دار كردن حرمت عاشورا مسئله اي نبود، كه ملت مسلمان ايران به اين راحتي ها از كنار آن عبور كنند.
اين دانشجوي فعال سياسي با بيان اينكه عاشوراي امام حسين(ع) مرز حق و باطل را براي هميشه تاريخ از هم جدا كرد، ادامه داد: اين خيزش حيات بخش اباعبدالله الحسين(ع) بود كه بعد از گذشت بيش از 1400 سال اجازه نداد تا يزيديان زمان به مقاصد پليد خود دست يابند.
سيواني زاد بيان داشت: عاشورا منشأ بينش و بصيرتي شد تا مردم، فتنه انگيزان را اين بار بدون نقاب نفاق ديده و عوامل آنها را به خوبي بشناسند.
وي افزود: اين روزها عده اي با اين تئوري ساده لوحانه خود كه به هر حال عده اي يكسري اشتباهاتي مرتكب شدند و حال نيز پشيمانند و ديگر نيازي نيست كه ما با يادآوري حوادث ناگوار سال گذشته كام ملت را تلخ كنيم، آگاهانه يا ناآگاهانه سخت در تلاش هستند تا مردم حوادث و جنايت هاي سال گذشته را فراموش كنند.
اين دانشجوي فعال سياسي تصريح كرد: مگر مي شود كه كشتار مردم عادي و بسيجيان مظلوم را فراموش كرد؟ مگر مي شود دروغ ها، تهمت ها و افتراهاي بي اساس سران فتنه به نظام اسلامي را فراموش كرد؟ مگر مي شود ظلم ها و خيانت هايي را كه اين ها بر ملت ايران روا داشتند به فراموشي سپرد؟! بدون شك اين نوع نگاه به ماجرا هر چند ممكن است در خوش بينانه ترين حالت عامدانه و مغرضانه نباشد،اما عيناً همان نتايجي را به دنبال دارد كه مورد رضاي سران فتنه و حاميان صهيونيستي آنهاست.
سيواني زاد گفت: اين افراد خواسته يا ناخواسته در تلاشند تا از عمق نفرت و شدت كينه ملت مسلمان و انقلابي ايران نسبت به سران فتنه و عمالشان بكاهند و در عمل با به فراموشي سپردن خيانت ها، جنايت ها و خباثت هاي اين افراد، رفته رفته زمينه هاي حضور دوباره آنها را در عرصه هاي سياسي كشور فراهم آورند.
وي بيان داشت: به هر روي با وجود كليد خوردن پروژه هاي «آرام و عادي سازي» فضاي سياسي، امروز جريان جنبش عدالتخواه دانشجويي پيگيرتر از سال گذشته به دنبال محاكمه و مجازات عوامل فتنه است و در اين راستا وظيفه داريم بگوييم و ياد كنيم و نگذاريم اين خيانت ها، خودخواهي ها، رذالت ها و وطن فروشي ها از حافظه تاريخي، سياسي ملت ايران فراموش شود.
اين دانشجوي فعال سياسي خاطرنشان كرد، براي حفظ و تثبيت بصيرت در جامعه كه درمان تمامي دردهاي سياسي است، حتماً بايد گفت، شنيد، خواند و تحليل كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰