کد خبر:۱۰۶۹۰۴۰
دبیر ستاد جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع):

مهلت ارسال آثار به جشنواره‌های رضوی تمدید شد

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا علیه‌السلام گفت: با توجه به استقبال هنرمندان از جشنواره‌های امام‌رضا (ع)، غالب این جشنواره‌ها تمدید شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسن دست‌پروری معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا علیه‌السلام از تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره‌های رضوی خبرداد و اظهار داشت: با توجه به تعطیلات ایام نوروز و همچنین درخواست‌های متعدد علاقه‌مندان درباره تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره‌ها، با هماهنگی‌های لازم مقرر شد مهلت ارسال جشنواره‌های داستان، سرود، شعر کودک و نوجوان، جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌ها، جشنواره داستان کودک و نوجوان، جشنواره خوشنویسی، جشنواره بین‌المللی عکس، جشنواره آوا‌ها و نوا‌ها و جشنواره گرافیک رضوی تمدید شود.

وی با اعلام جزئیات تمدید جشنواره‌ها بیان کرد: جشنواره داستان رضوی که در دو بخش داستان کوتاه و طرح رمان برگزار می‌شود تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ تمدید شده است. همچنین در خصوص جشنواره داستان کودک و نوجوان رضوی نیز علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

دبیر ستاد جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) عنوان کرد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی ۲۰ فروردین‌ماه جاری تعیین شده و برای حضور علاقه‌مندان در جشنواره سرود رضوی نیز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ به‌عنوان مهلت ارسال آثار درنظر گرفته شد.

دست‌پروری تصریح کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره «جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌ها» تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ و جشنواره «خوشنویسی رضوی» تا ۳۱ فروردین‌ماه جاری تمدید شده است.

وی افزود: آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره «آوا‌ها و نوا‌های رضوی» ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ اعلام شد و آخرین مهلت ارسال اثر برای جشنواره «گرافیک رضوی» ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ است.

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا علیه‌السلام با بیان این‌که علاقه‌مندان برای حضور در جشنواره‌های رضوی می‌توانند به پایگاه اینترنتی بنیاد امام‌رضا (ع) به نشانی ShamsToos.IR مراجعه کنند، گفت: هرگونه اطلاعات مربوط به جشنواره‌های رضوی از طریق پایگاه اینترنتی بنیاد قابل دسترسی است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این پایگاه در جشنواره‌ها شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار