ديدار سفير ايران با مشاور ارشد صدراعظم آلمان و صدراعظم سابق اين كشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۹۷

ديدار سفير ايران با مشاور ارشد صدراعظم آلمان و صدراعظم سابق اين كشور

سفير جمهوري اسلامي ايران در آلمان، در چارچوب برنامه هاي خداحافظي رسمي با مقامات ارشد آلمان، چهارم مهرماه با مشاور ارشد صدر اعظم آلمان و نيز صدر اعظم سابق آلمان ديدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور گفت وگو کرد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، آخوندزاده در اين گفت وگو ها با اشاره به تماس هاي کاري مقامات ارشد دو کشور و سفر هفته گذشته وزير امور خارجه کشورمان به آلمان و ديدار و گفت وگوي وي با ( اشتاين ماير)‌تصريح کرد: تحولات بين المللي و منطقه اي و توقعات دو ملت ايران و آلمان جهت گسترش روند همکاري هاي دو کشور ايجاب مي کند ارتباطات کاري و تماس ها و رايزني هاي مسئولان ارشد دو کشور با يکديگر بيش از گذشته تشديد شود.

هويزگن ‌نيز در اين گفت وگو، با ستايش از تلاش هاي سفير جمهوري اسلامي ايران جهت تعميق روابط جمهوري اسلامي ايران و آلمان در سال هاي اخير بر ضرروت تلاش هاي مشترک دو کشور جهت ارتقا روند همکاري هاي ايران و آلمان در زمينه هاي مختلف تاکيد کرد.

گرهارد شرودر، صدر اعظم سابق آلمان نيز در اين گفت وگو با سفير جمهوري اسلامي ايران ضمن اشاره به مذاکرات هفته گذشته وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با همتاي آلماني خود در برلين در خصوص موضوعات مختلف از جمله بررسي تحولات منطقه قفقاز را مفيد توصيف و تاکيد کرد: با توجه به جايگاه ويژه ايران در خاورميانه و ظرفيت هاي متنوع ايران در زمينه هاي مختلف خصوصا منابع عظيم انرژي نفت و گاز اين کشور تداوم همکاري هاي مشترک ايران و اروپا در عرصه هاي مختلف مي تواند به تعميق روابط دو طرف و صلح و آرامش در منطقه را تحکيم کند.

سفير جمهوري اسلامي ايران نيز در گفت وگو با شرودر  با اشاره به بحران اخير مالي در آمريکا اين مسئله را يکي از پيامدهاي سياست هاي غلط دولت فعلي آمريکا در عرصه بين المللي توصيف و اضافه کرد موضعگيري واقع بينانه دولت وقت آلمان در قبال مخالفت با حمله آمريکا به عراق و پيش بيني عواقب نامطلوب سياست يکجانبه گرايانه دولت فعلي آمريکا در مناطق مختلف جهان، قابل ستايش بوده و ما اميدواريم دولتمردان آمريکايي با بهره گيري از تجارب تلخ حاصله از سياست هاي غلط دولت بوش، در رويکرد خويش تجديد نظر کرده و با اتخاذ سياست هاي واقع بينانه از بحران آفريني در حوزه هاي مختلف اجتناب کنند.

گرهارد شرودر، صدراعظم سابق آلمان نيز در پايان اين گفت وگو از تلاش هاي سفير کشورمان در آلمان جهت ارتقا روابط دو کشور در سال هاي اخير در عرصه هاي مختلف تقدير و تشکر و ابراز اميدواري کرد در آينده نزديک به جمهوري اسلامي ايران سفر کرده و ضمن ديدار و گفت وگو با مقامات ايران از نزديک با برخي از توانمندي هاي جمهوري اسلامي ايران آشنا شود./انتهای پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار