آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۰۳۵۶
در جلسه علنی امروز صورت گرفت؛

موافقت مجلس با یک فوریت طرح تسهیل ساخت‌وساز روستایی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرح تسهیل ساخت و ساز طرح هادی برای بومیان روستا‌ها موافقت کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۸ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی با بررسی یک فوریت طرح الحاق ۷ تبصره به ماده ۷ اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال با ۱۶۴ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

ابراهیم نجفی به عنوان نماینده متقاضیان فوریت این طرح، گفت: این طرح در سه محور اساسی تنظیم شده است و مشکلاتی را که بیشتر نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه خود در حوزه بنیاد مسکن با آن‌ها مواجه هستند، مرتفع خواهد کرد.

وی ادامه داد: ما در محدوده شهر‌ها و طرح‌های جامع و تفصیلی چنانچه کاربری ملکی به صورت کاربری عمومی تلقی شود، آن دستگاه متولی موظف است ظرف مدت ۱۸ ماه نسبت به تعیین تکلیف آن ملک بر اساس ماده واحده قانون تعیین تکلیف املاک قانونی در طرح‌های دولتی به شهرداری‌ها اقدام کند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی افزود: متأسفانه ما این قانون را در محدوده روستا‌ها نداریم، یعنی اگر کاربری ملکی در محدوده روستا کاربری آموزشی باشد، بنیاد مسکن یا مرجع صدور پروانه اگر خواهان استعلام باشد و آموزش و پرورش بگوید که من نیاز دارم، به هیچ وجه متقاضی نمی‌تواند ساخت و ساز انجام دهد و باید ۱۰ سال برای بازنگری طرح هادی روستا منتظر بماند.

نجفی اظهار داشت: ما پیشنهاد دادیم که بر اساس تبصره ۳ کلیه وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و یا وابسته به دولت مکلف هستند در طرح‌های عمرانی و عمومی که ضرورت اجرای آن توسط بالاترین مقام رسمی دستگاه‌های اجرایی با رعایت ضوابط قانونی تصویب شده است و در داخل محدوده طرح هادی روستایی است، ظرف مدت ۱۸ ماه تعیین تکلیف شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار