به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل قزلسفلی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس امروز با بیان این مطلب اظهار داشت: نقش بیبدیل جهادگران در دورههای مختلف انقلاب اسلامی مورد تحسین و تقدیر همه اقشار جامعه بوده، بویژه در دوران ابتدایی انقلاب اسلامی که توانستند در حوزه خدمترسانی و محرومیتزدایی در مناطق روستایی و دورافتاده اقدامات گستردهای انجام دهند و سپس نیروهای جهادی در زمان جنگ تحمیلی در قالب جهاد سازندگی که امام (ره) به آنان لقب سنگرسازان بی سنگر دادند توانستند با ارائه طرحهای پشتیبانی و مهندسی جنگ، مشکلات عمده رزمندگان را در مناطق مختلف را با ساخت راهها، پلها، سنگرها، خاکریزها و جادهها مرتفع کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس خاطرنشان کرد: در بخش نظامی نیز جهادسازندگی با انواع ابتکارات و اختراعات، تا حد زیادی در سرعت بخشیدن و تسهیل فعالیت رزمندگان ایفای نقش کرد و در حوزه بهداشت و درمان نیز نقش جهادگران در طول دفاع مقدس بی بدیل بوده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس افزود: امروزه نیز جهادگران و گروههای جهادی در عرصههای مختلف مشغول خدمترسانی هستند و از جمله مهمترین آنها میتوان به پروژههای ساخت مسکن محرومین، راهسازی، آبرسانی به روستاها، طرحهای بهداشتی و درمانی، کشاورزی و دامپروری و ... اشاره کرد.
قزل سفلی با بیان اینکه طی این سالها فعالیت و در دورههای مختلف شهدای جهادگر بسیار زیادی در راه خدمت به مردم تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده اظهار داشت: شهید خدمت قلمداد شدن جهادگرانی که در راه خدمت به هموطنان خود در مناطق محروم و کم برخوردار با (اردوهای جهادی) جان خود را از دست میدهند از مطالبات خانوادهها و همکاران تلاشگر آنان است و مدتها است این طرح مساله، مورد پیگیریهای سازمان بسیج سازندگی برای تصویب طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی در مجلس شورای اسلامی میگذرد، امری که در صورت تصویب زمینه را برای قرار گرفتن درجه شهید خدمت به جهادگران خدوم آسمانی باز میکند.
جانشین قرارگاه محرومیتزدایی سپاه فجر استان فارس با ضروری خواندن لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای جهادگر بیان داشت: سازمان بسیج سازندگی استان فارس با مشارکت گروههای جهادی در سال جاری اولین یادواره سرداران و ۲۵۳ شهید جهادگر استان فارس را برگزار خواهد کرد.
وی افزود: در این یادواره به بررسی ابعاد و ویژگیهای شخصیتی، مدیریتی و فنی شهدای جهادگر از جمله شهدای جهادسازندگی در دفاع مقدس، شهدای جهادگر مدافع حرم، شهدای جهادگر مدافع امنیت و جهادگران آسمانی پرداخته خواهد شد.
قزل سفلی در پایان گفت: در این راستا اولین جلسه ستاد هماهنگی در این خصوص برگزار و کمیتهها و شرح وظایف هر کمیته نیز مشخص شد و علاوه بر راهاندازی دبیرخانه این یادواره شهداء مسئولین کمیتههای فرهنگی و رسانه، سرکشی از خانواده شهداء، برنامه ریزی و مالی، نظارت و ارزیابی، اجرایی مراسم و پشتیبانی تعیین شدند.
وی در پایان با دعوت از گروههای جهادی برای مشارکت در برگزاری باشکوه این یادواره شهداء، گفت: این برگزاری یادواره شهداء یک اقدام و فعالیت معنوی است و فرصتی برای تجدید میثاق با شهدا و آرمانهای شهداء است.