آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۰۹۶۲

نگرانی نتانیاهو از روابط ایران و عربستان

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از روابط میان ایران و عربستان سعودی ابراز نگرانی کرد.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی خواستار تداوم حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا، در بحبوحه وجود نشانه‌های متعدد از تغییر تمرکز واشنگتن به چین، شد.

نتانیاهو در مصاحبه با سی. ان. بی. سی گفت: «فکر می‌کنم نه فقط اسرائیل بلکه اکثر کشور‌ها در خاورمیانه از مشارکت آمریکا در منطقه و فراتر از آن تعهد بیشتری در خاورمیانه حمایت می‌کنند.»

وی اضافه کرد: «فکر می‌کنم برای ایالات متحده خیلی مهم است درباره تعهد و مشارکت خود در خاورمیانه شفاف باشد.»

او در بخش دیگری از این مصاحبه از عادی‌سازی روابط میان ایران و عربستان سعودی ابراز نگرانی کرد. نتانیاهو با اشاره به توافق ایران و عربستان برای از سرگیری روابط گفت: «معتقدم که (این توافق) احتمالاً بیشتر به خاطر تمایل عربستان به تنش‌زدایی یا حتی توقف جنگ طولانی‌مدت در یمن بوده باشد. به نظرم رهبری عربستان سعودی هیچ توهمی دراین‌باره ندارد که دشمنانشان چه کسانی هستند و دوستانشان چه کسانی».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار